حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

واکنش «نجباء» به اهانت شارلی ابدو

واکنش «نجباء» به اهانت شارلی ابدو سخنگوی جنبش نجباء عراق در بیانیه‌ای اقدام موهن نشریه شارلی ابدو را به شدت محکوم کرد و آن را بسترساز انواع اهانت و نفرت‌پراکنی دانست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۲۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 12
کد خبر: ۱۶۸۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، «نصر الشمری» سخنگوی رسمی جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء در عراق طی بیانیه‌ای به اقدام موهن نشریه فرانسوی شارلی ابدو واکنش نشان داد و آن را به شدت محکوم کرد.

 

در این بیانیه که در صفحه توئیتری وی منتشر شده آمده است: «در زمانی که اکثر شخصیت‌های اسلامی مخالف با هیمنه و استکبار آمریکایی از حضور در رسانه‌ها منع شده و مانع از فعالیت آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی می‌شود، این رسانه‌ها بسترساز انواع اهانت و نفرت‌پراکنی علیه این شخصیت‌ها هستند».

 

«نصر الشَمَّری» با محکوم کردن توهین اخیر نشریه فرانسوی شارلی ابدو به‌عنوان تازه‌ترین نمونه از رویکرد مذکور، تصریح کرد: «حضرت امام خامنه‌ای (مدظله) برجسته‌ترین و بزرگترین شخصیت اسلامی روزگار ماست».

 

وی در این رابطه هشدار داد: «در هم آمیختن اختلافات سیاسی با جنبه‌های اعتقادی و معنوی، می‌تواند کشورها و ملت‌ها را به ورطه‌هایی خطرناک بکشاند؛ بنابراین ضروری است که اهالی خرد و انصاف از ملت‌های آزاده، با تمام قدرت در برابر آن بایستند».

 

پیش از این و در پی اقدام توهین آمیز نشریه فرانسوی شارلی ابدو، سفیر فرانسه در تهران به وزارت امور خارجه ایران احضار شده بود.

 

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در بیانیه‌ای در واکنش به اقدام موهن این نشریه فرانسوی اعلام کرد که در گام نخست فعالیت انجمن ایران شناسی فرانسه در ایران را تعطیل می‌کند.

 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه نیز با بیان اینکه اقدام توهین‌آمیز و خارج از نزاکت نشریه‌ فرانسوی در انتشار کاریکاتور علیه مرجعیت دینی و سیاسی بدون پاسخ قاطع و مؤثر نخواهد بود، تصریح کرده بود: «به دولت فرانسه اجازه نمی‌دهیم پا را از گلیم خود فراتر گذارد!»/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار