یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

کنعانی تشریح کرد: احتمال تشدید ⁧‫تروریسم‬⁩ سازمان یافته رژیم صهیونیستی به سرکردگی یک تروریست مشهور

کنعانی تشریح کرد: احتمال تشدید ⁧‫تروریسم‬⁩ سازمان یافته رژیم صهیونیستی به سرکردگی یک تروریست مشهور سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به شهادت ۲۲۴ فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۲ گفت: احتمال تشدید ⁧‫تروریسم‬⁩ سازمان یافته رژیم اسرائیل به سرکردگی یک تروریست مشهور، نگرانی‌های جهانی نسبت به افزایش جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینی‌ها را افزایش داده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۲۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 12
کد خبر: ۱۶۸۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) ۲۲ دی ماه در یک رشته توئیت به جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی از جمله به شهادت رساندن مردم مظلوم فلسطین پرداخت و نوشت: در کمتر از ۲۴ ساعت گذشته، ۳ فلسطینی در کرانه باختری به ضرب گلوله اشغالگران صهیونیست شهید شدند و تعداد شهدای فلسطینی در کمتر از دو هفته اول سال ۲۰۲۳، به ۷ نفر از جمله ۳ کودک افزایش یافت!

 

نظامیان رژیم صهیونیستی در کمتر از ۲۴ ساعت گذشته سه فلسطینی را در مناطق مختلف کرانه باختری به شهادت رساندند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در توئیت دیگری افزود: ‏رژیم ⁧‫آپارتاید صهیونیستی‬⁩ در سال ۲۰۲۲ با به جا گذاشتن رکوردی بی سابقه (۲۲۴ شهید) خونبارترین سال را در شهید و مجروح کردن مردان و زنان و کودکان برای فلسطینی‌ها رقم زد.

 

این دیپلمات ارشد ایرانی با اشاره به روی کار آمدن بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی یادآور شد: احتمال تشدید ⁧‫تروریسم‬⁩ سازمان یافته رژیم اسرائیل به سرکردگی یک تروریست مشهور، نگرانی‌های جهانی نسبت به افزایش جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینی‌ها را افزایش داده است.

 

وی همچنین در توئیت دیگری نوشت: به مدعیان دروغین ⁧‫حقوق بشر‬⁩ در اروپا و آمریکا که شریک جنایات صهیونیست‌ها هستند، امیدی نیست، اما کمک آزادگان جهان به ملت مظلوم ⁧‫فلسطین‬⁩، مسؤولیتی انسانی و نیز کمک به صلح و امنیت بین‌المللی است./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار