تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

رهبر انصارالله: زن مسلمان، امروز نیازمند اقتدا به حضرت زهرا (س) است

رهبر جنبش انصارالله با انتقاد از تلاش لابی صهیونیسم برای از بین بردن جامعه از طریق فاسد کردن زنان، گفت که زنان مسلمان باید امروزه به حضرت زهرا (س) اقتدا کنند؛ زیرا ایشان الگوی کامل انسانیت، ایمان و اخلاق بودند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۲۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 12
کد خبر: ۱۶۸۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن بعد از ظهر امروز پنجشنبه به مناسبت زادروز حضرت زهرا (س) سخنرانی و تأکید کرد، این مناسبت، در تثبیت اصولی ایمان که انسان را به درجات کمال انسانی و ایمانی می‌رساند، بسیار مهم است.

 

شبکه خبری المسیره به نقل از الحوثی گزارش داد، حضرت زهرا (س) الگوی برجسته در کمال انسانی، ایمانی و اخلاقی بود و به بالاترین مرتبه ایمان دست یافتند؛ لذا آنچه زن مسلمان در حال حاضر به آن نیاز دارد، اقتدا به ایشان است.

 

وی با بیان اینکه لابی صهیونیستی یهودیت جهانی در تلاش است که زن را هدف قرار دهد تا ساختار جامعه و خانواده را از بین ببرد، ادامه داد: جنگ نرم و شیطانی، زن را هدف قرار می‌دهد تا آن را فاسد کند و تبدل به ابزاری برای فاسد کردن جامعه نماید.

 

رهبر انصارالله خاطر نشان کرد: باید با آگاهی، بصیرت، تربیت مبتنی بر ایمان، تثبیت الگوی حسنه و ارائه مفهوم درست از زندگی انسان، با این جنگ فاسدکننده مقابله کرد. یهودیان بیش از هر زمان دیگری، در پی گسترش فساد هستند و همه ابزارها و امکانات خود را در این زمینه به کار گرفته‌اند.

 

وی با بیان اینکه باید با قدرت ایمان و آگاهی، با فساد و سیاه‌نمایی دشمنان مقابله کرد، در پایان تصریح کرد: رویکردِ ایمان‌محور، کرامت را برای زن به ارمغان می‌آود و عزت و انسانیت او را حفظ می‌کند. با این رویکرد، زن نقش خود را در زندگی ایفا می‌کند و قادر به تربیت نسلهای صالح خواهد بود./ فارس

ارسال نظر