نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

رافائل گروسی: پیشرفتی در پرونده ایران صورت نگرفته است

رافائل گروسی: پیشرفتی در پرونده ایران صورت نگرفته است مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه‌ای روز پنجشنبه مدعی شد پیشرفتی در پرونده مذاکرات این نهاد بین‌المللی با ایران صورت نگرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۲۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 12
کد خبر: ۱۶۸۰۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز پنجشنبه مدعی شد پیشرفتی در پرونده مذاکرات این نهاد بین‌المللی با ایران صورت نگرفته است.

 

گروسی بعد از دیدار با پاپ فرانسیس در واتیکان در مصاحبه‌ای با «واتیکان مدیا» درباره مذاکرات رفع تحریم‌های وین با ایران گفت: «بن‌بست ایجاد شده. آن گفت‌وگوها دچار وقفه شده‌اند.»

 

وی در ادامه گفت: «دیدارها و مبادلات زیادی با آژانس انجام می‌شوند و به همین دلیل است که آژانس - و خود من شخصا- نمی‌خواهیم در این وضعیت خطرناک یک خلا سیاسی به جا بگذاریم.»

 

گروسی در ادامه گفت: «دو مسیر موازی در جریان است: یکی مربوط به مذاکرات کلی یعنی همان مذاکرات در خصوص برجام و دیگری، مذاکرت دوجانبه میان ایران و آژانس. ما نتوانستیم پیشرفتی بکنیم. در همین حال ایران در حال پیش بردن برنامه هسته‌ای خودش است و در زمینه غنی‌سازی اورانیوم پیش می‌رود.»

 

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سال‌های گذشته برخی از ادعاهای مطرح‌شده از سوی رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته‌ای ایران را مورد توجه قرار داده و تکرار کرده است. تهران این ادعاها را ساختگی دانسته و آنها را رد کرده است.

 

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران چند ماه پیش تصریح کرد تهران به سوالات مطرح‌شده از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پاسخ دقیق داده اما آژانس مبنای گزارش‌هایش را اطلاعات دریافتی از دشمنان ایران قرار می‌دهد.

 

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی حدود ده روز پیش درباره درباره سفر رافائل گروسی و سایر مسؤولان آژانس به ایران و روند گفت‌وگوها با آن‌ها، گفته بود: از جانب آن‌ها تمایلی نشان داده شده و قرار است هماهنگی بعد از تعطیلات ژانویه انجام شود.

 

وی درباره اینکه سالانه یک میلیون بیمار از ظرفیت رادیودارو در کشور استفاده می‌کنند، افزود: اگر چرخه سوخت هسته‌ای نداشتیم، نمی‌توانستیم فرآوری انجام دهیم و حتی رادیودارو در کشور تولید کنیم. تنها شرکتی که سال‌ها توسط آمریکایی‌ها تحریم است، همین شرکت بوده یعنی بحث سلامت و جان مردم برای آن‌ها بی‌ارزش و اهمیت است و به همین دلیل بی‌رویه همه را تحریم می‌کنند.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: خوشبختانه این ظرفیت در کشور وجود دارد و برنامه توسعه ما کاملا فعال است. یکی در زمینه تولید محصولاتی است که در بخش درمانی استفاده شود، زیرا رادیوداروها دو کارکرد دارند که شامل تشخیصی و درمانی است و در بخش تشخیصی نمونه‌ای را اخیرا در هفته پژوهش رونمایی کردیم./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار