هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

معاریو: نتانیاهو با بمب ساعتی مواجه است

معاریو: نتانیاهو با بمب ساعتی مواجه است رسانه‌های رژیم اسرائیل با ابراز نگرانی از وضع داخلی این رژیم، تعلل در توافق با حماس بر سر تبادل اسرا و ادامه جنگ علیه نوار غزه را به ضرر جایگاه تل‌اویو در منطقه و جهان دانستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 01
کد خبر: ۲۴۳۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه معاریو چاپ سرزمین‌های اشغالی فلسطین درباره تعلل رژیم اسرائیل در خصوص توافق با مقاومت فلسطین درباره تبادل اسرا نوشت که کابینه رژیم اسرائیل به نخست وزیری نتانیاهو با بمب ساعتی مواجه است.

 

این روزنامه نوشت که اگر بنیامین نتانیاهو با توافق تبادل اسرا با جنبش حماس طی ماه جاری موافقت نکند، این فرصت دیگر تکرار نخواهد شد.

 

رسانه‌های صهیونیستی در این راستا نوشتند که با حکومت فعلی ما هرگز روی پیروزی را نه تنها نخواهیم دید بلکه در مسیری قرار خواهیم گرفت که نابودی در آن تضمین شده است و ارتش امروز در غزه بعد از هشت ماه جنگ خسته کننده و شدید، فرسوده و خسته شده است.

 

به گزارش این رسانه‌ها، رژیم اسرائیل در برابر هفت جبهه غزه، کرانه باختری، حزب الله در لبنان، سوریه، عراق ، ایران و یمن قرار دارد و این هفت جبهه چالشی برای رژیم اسرائیل بوده و طی سال‌های گذشته نیز این چالش تل‌اویو را رها نخواهد کرد و به همین دلیل حکومت باید به جایگاه اسرائیل در منطقه و ساختار ارتش به دید متفاوتی نگاه کند.

 

رسانه های رژیم اسرائیل همچنین نوشتند: این باور که «پیروزی مطلق» با برچیده شدن سه تیپ باقی مانده جنبش حماس در رفح به دست خواهد آمد، درست نیست.

 

شب گذشته بعد از سه هفته آمریکا از پیشنهاد رژیم اسرائیل برای آتش بس و تبادل اسرا در غزه خبر داد و مدعی که چشم جهان به سمت حماس برای موافقت با این پیشنهاد است. حماس در واکنش به این پیشنهاد گفت که به این پینشهاد ارائه شده از سوی آمریکا دید مثبتی دارد ولی باید توقف کامل جنگ در غزه تضمین شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار