دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

بهادری جهرمی: خاندان پهلوی درباره غارت‌های گسترده‌ از مردم ایران پاسخگو باشند

بهادری جهرمی: خاندان پهلوی درباره غارت‌های گسترده‌ از مردم ایران پاسخگو باشند سخنگوی دولت با اشاره به ادعای فرح پهلوی مبنی بر عدم سرقت اموال ایران در زمان فرارشان از کشور، گفت: خوب است که این ماجرا بهانه‌ای شود که این‌ها یک بار به خودشان بیایند و پاسخگوی این غارت‌های گسترده‌ای که از مردم کردند، باشند و محکمه صالحی به این موضوع رسیدگی کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۹۰۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیأت دولت در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه (28 دی‌ماه) دولت و در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره ادعاهای فرح پهلوی درباره خارج نکردن اموال و جواهرات از ایران در زمان انقلاب اسلامی و فرارشان از کشور گفت: من این را به فال نیک می‌گیرم که بعد از 44 سال بعضی‌ها یادشان افتاده که باید نسبت به اقدامات و غارتگری‌های خود و این که اموالی که به غارت رفته یا نرفته، پاسخگو باشند.

 

وی با بیان اینکه محاکم صالح باید به این اموال به غارت رفته مردم ایران رسیدگی کنند، افزود: ما استقبال می‌کنیم که یک محکمه صالحی رسیدگی کند تا روشن شود چه میزان اموال به صورت حساب‌های بانکی، وجه نقد، جواهرات، املاک یا سایر اموال که متعلق به ملت بزرگ ایران است، توسط دیکتاتور فراری و خانواده‌هایشان غارت شده و این‌ها کجا هزینه می‌شود و آیا برای تجمعات غیر قانونی، آشوب آفرینی و یا تروریسم رسانه‌ای یا غیر رسانه‌ای هزینه می‌شود یا خیر.

 

بهادری جهرمی تصریح کرد: بعضی مطالب مثل جُک است و مردم وقتی این‌ها را می‌بینند خنده‌شان می‌گیرد که می‌گویند من با خودم پوتین بردم. خاطرات اطرافیان خود آن‌ها و بعضی اعترافات‌ خودشان روشن است. خاطرات مجموعه‌های تشریفاتی کاخ‌هایی که بسته‌بندی اموال آن‌جا صورت گرفته نیز موجود است.

 

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: مستندات و کتب متعدد تاریخی در این زمینه وجود دارد. حتی در ارزیابی‌های خیلی از کشورهای خارجی، تخمین زده شده که اعدادی مانند 35 یا 56 میلیارد دلار ارزش این اموال است و در برخی از نشریات به عنوان بزرگ‌ترین غارت‌گر از این‌ها یاد شده است.

 

بهادری جهرمی در پایان اظهار کرد: خوب است که این ماجرا بهانه‌ای شود که یک بار بعضی‌ها به خودشان بیایند و پاسخگوی این غارت‌های گسترده‌ای که از مردم کردند، باشند و محکمه صالحی به این موضوع رسیدگی کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار