ادعای اسرائیل: ۶ عضو حزب الله را هدف قرار دادیم دبیرکل ناتو: برای هرگونه رویارویی با روسیه آماده‌ایم وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده!

نتانیاهو:کشمکش اصلی تل‌آویو با ایران بوده و خواهد بود

نتانیاهو:کشمکش اصلی تل‌آویو با ایران بوده و خواهد بود بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با لابی آیپک گفت که کشمکش اصلی تل‌آویو با ایران بوده و خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۹۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر نتانیاهو روز سه‌شنبه با «بستی کورن»، رئیس «کمیته امور عمومی آمریکا-اسرائیل»، مشهور به لابی صهیونیستی آیپک دیدار کرد.

دفتر نتانیاهو در بیانیه‌ای گفت: «نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو تأکید کرد که کشمکش اصلی با ایران بوده و کماکان با ایران است.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه ادعاهای خود گفت: «وقت آن رسیده که اسرائیل و ایالات متحده در کنار سایر کشورها در کنار هم بایستند و بی‌صبرانه منتظر هستم درباره این موضوع با رئیس‌جمهور بایدن و تیم او گفت‌وگو کنم.»

وی اضافه کرد: «امروز در خصوص این موضوع بیشتر از هر زمان دیگر اتفاق نظر وجود دارد.»

نتانیاهو بعد از تصدی سمت نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی بارها گفته که اولویت اصلی کابینه او را مقابله با برنامه هسته‌ای ایران تشکیل می‌دهد.

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.

ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد. علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیا است و با حمایت‌های آمریکا برنامه تسلیحات هسته‌ای خودش را از نظارت‌های بین‌المللی دور نگاه داشته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار