رزمایش مشترک هوایی عربستان و آمریکا-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

رزمایش مشترک هوایی عربستان و آمریکا

رزمایش نظامی نیروی هوایی عربستان و آمریکا با هدف تقویت توانایی‌های رزمی به پایان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع عربستان از پایان رزمایش نظامی نیروی هوایی عربستان و آمریکا با هدف تقویت توانایی‌های رزمی خبر داد.

 

وزارت دفاع عربستان در حساب کاربری خود در توییتر اعلام کرد: مانورهای (عملیات ( PHEONIX در پایگاه هوایی «ملک فهد» عربستان و با هدف کسب تجربه و ارتقای توان رزمی انجام شد.

 

وزارت دفاع عربستان اعلام کرد که حضور نیروی هوایی عربستان در رزمایش با آمریکا در چارچوب تمرین برای افزایش آمادگی رزمی انجام شده است.

 

این رزمایش مشترک همچنین در چارچوب همکاری استراتژیک بین دو کشور که یکی از جوانب آن نظامی است، انجام می‌شود.

 

اخیرا رزمایش بین نیروی هوایی سلطنتی عربستان سعودی و نیروی هوایی سلطنتی انگلیس در 1 ژانویه در پایگاه هوایی ملک فهد به پایان رسید.

 

در اسفند ماه گذشته، تمرینات نظامی مشترک «عزم عقاب22» بین آمریکا و عربستان در پایگاه فورت کارسون که یکی از کمپ‌های آموزش نظامی آمریکا است، برگزار شد.

 

گروهی از نیروهای مسلح عربستان به فرماندهی «ترکی العنزی» مدیر مرکز عملیات مشترک سعودی، در این مانور نظامی شرکت کردند.

 

نیروهایی نظامی از کشورهای کویت، بحرین و عمان نیز، در تمرینات مشترک واشنگتن-ریاض مشارکت داشتند.

 

مقامات سعودی مدعی بودند که هدف از این تمرینات مشترک نظامی گسترش همکاری‌ها و ارتقای سطح هماهنگی‌ها بین نیروهای مسلح کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس و نیروهای آمریکایی است.

 

نخستین دور از مانورهای منطقه‌ای عربستان سعودی با تمرکز بر دریای سرخ در ژانویه سال 2019 برگزار شده بود. در همان زمان عربستان سعودی از امضای میثاق نامه تشکیل شورای همکاری کشورهای عربی و آفریقایی (مشرف بر دریای سرخ و خلیج عدن) با هدف تأمین امنیت آبراه‌های دریایی خبر داده بود. این میثاق نامه از سوی عربستان سعودی، سودان، جیبوتی، سومالی، اریتره، مصر و اردن به امضا رسید.

 

برپایی تمرین‌های نظامی به‌صورت دوره‌ای هر چند ماه یک بار میان ارتش سعودی و آمریکا برگزار می‌شود.

 

امروزه عربستان نفت خیز یکی از بزرگترین واردکنندگان تجهیزات نظامی در جهان است. آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه عمده‌ترین تأمین‌کننده سلاح به عربستان هستند. 73 درصد از کل واردات جنگ‌افزار عربستان از آمریکا و 13 درصد از انگلیس بوده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار