بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

رزمایش مشترک هوایی عربستان و آمریکا

رزمایش نظامی نیروی هوایی عربستان و آمریکا با هدف تقویت توانایی‌های رزمی به پایان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع عربستان از پایان رزمایش نظامی نیروی هوایی عربستان و آمریکا با هدف تقویت توانایی‌های رزمی خبر داد.

 

وزارت دفاع عربستان در حساب کاربری خود در توییتر اعلام کرد: مانورهای (عملیات ( PHEONIX در پایگاه هوایی «ملک فهد» عربستان و با هدف کسب تجربه و ارتقای توان رزمی انجام شد.

 

وزارت دفاع عربستان اعلام کرد که حضور نیروی هوایی عربستان در رزمایش با آمریکا در چارچوب تمرین برای افزایش آمادگی رزمی انجام شده است.

 

این رزمایش مشترک همچنین در چارچوب همکاری استراتژیک بین دو کشور که یکی از جوانب آن نظامی است، انجام می‌شود.

 

اخیرا رزمایش بین نیروی هوایی سلطنتی عربستان سعودی و نیروی هوایی سلطنتی انگلیس در 1 ژانویه در پایگاه هوایی ملک فهد به پایان رسید.

 

در اسفند ماه گذشته، تمرینات نظامی مشترک «عزم عقاب22» بین آمریکا و عربستان در پایگاه فورت کارسون که یکی از کمپ‌های آموزش نظامی آمریکا است، برگزار شد.

 

گروهی از نیروهای مسلح عربستان به فرماندهی «ترکی العنزی» مدیر مرکز عملیات مشترک سعودی، در این مانور نظامی شرکت کردند.

 

نیروهایی نظامی از کشورهای کویت، بحرین و عمان نیز، در تمرینات مشترک واشنگتن-ریاض مشارکت داشتند.

 

مقامات سعودی مدعی بودند که هدف از این تمرینات مشترک نظامی گسترش همکاری‌ها و ارتقای سطح هماهنگی‌ها بین نیروهای مسلح کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس و نیروهای آمریکایی است.

 

نخستین دور از مانورهای منطقه‌ای عربستان سعودی با تمرکز بر دریای سرخ در ژانویه سال 2019 برگزار شده بود. در همان زمان عربستان سعودی از امضای میثاق نامه تشکیل شورای همکاری کشورهای عربی و آفریقایی (مشرف بر دریای سرخ و خلیج عدن) با هدف تأمین امنیت آبراه‌های دریایی خبر داده بود. این میثاق نامه از سوی عربستان سعودی، سودان، جیبوتی، سومالی، اریتره، مصر و اردن به امضا رسید.

 

برپایی تمرین‌های نظامی به‌صورت دوره‌ای هر چند ماه یک بار میان ارتش سعودی و آمریکا برگزار می‌شود.

 

امروزه عربستان نفت خیز یکی از بزرگترین واردکنندگان تجهیزات نظامی در جهان است. آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه عمده‌ترین تأمین‌کننده سلاح به عربستان هستند. 73 درصد از کل واردات جنگ‌افزار عربستان از آمریکا و 13 درصد از انگلیس بوده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار