حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

نتانیاهو وزیر داخلی کابینه خود را برکنار کرد

نتانیاهو وزیر داخلی کابینه خود را برکنار کرد نخست وزیر رژیم صهیونیستی به صورت رسمی بنا بر رای دیوان عالی این رژیم، «آریه درعی» وزیر داخلی کابینه خود را برکنار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی، امروز (یکشنبه، ۲۲ ژانویه)، از برکناری « آریه درعی» وزیر داخلی و بهداشت کابینه «بنیامین نتانیاهو» خبر دادند.

 

بر اساس این گزارش، نتانیاهو امروز ناگزیر شد، در پی رأی دیوان عالی به عدم کفایت درعی برای حضور [در کابینه] به‌دلیل پرونده‌های فساد و کلاهبرداری، وی را برکنار کند.

 

وی در نامه برکناری درعی نوشت: «با اندوه فراوان و با احساسی بسیار سخت و دشوار، تصمیم گرفتم شما را از دولت برکنار کنم».

 

دادگاه عالی رژیم صهیونیستی (دیوان عالی) روز چهارشنبه هفته پیش (۲۸ دی) با رأی اکثریت ۹ قاضی از بین ۱۰ قاضی به عدم صلاحیت «آریه درعی» رهبر حزب افراطی ارتدوکس «شاس» به دلیل محکومیت جزایی رأی داد.

 

از آن‌جایی که کابینه‌های رژیم صهیونیستی بر اساس ائتلاف میان احزاب در کنست، تشکیل می‌شود، حزب «شاس» تهدید کرده است که اگر نتانیاهو به دستور دادگاه عالی عمل و درعی را برکنار کند، این حزب نیز از کابینه خارج خواهد شد.

 

«حزب شاس» ۱۱ کرسی در پارلمان دارد و اگر بخواهد از کابینه و ائتلاف حاکم خارج شود، نتانیاهو اکثریت پارلمانی که اکنون ۶۴ کرسی از میان ۱۲۰ کرسی را از آن خود دارد، از دست خواهد داد و در آن صورت کابینه فرو می‌پاشد و باید دوباره انتخابات برگزار شود.

 

اما شب گذشته، نتانیاهو، به منظور منصرف کردن سران حزب شاس از تصمیمشان مبنی بر خروج این حزب از کابینه ائتلافی و انحلال کنست به منزل آریه درعی رفت و هنوز جزئیاتی از رایزنی‌های او با شاس منتشر نشده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار