آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

رکود بی‌سابقه در صنعت خودروسازی اروپا

رکود بی‌سابقه در صنعت خودروسازی اروپا انجمن خودروسازان اروپا اعلام کرد بازار خودرو‌های سواری در اتحادیه اروپا در سال گذشته میلادی با رکودی بی‌سابقه مواجه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، انجمن خودرو سازان اروپا در روز‌های اخیر در گزارشی اعلام کرد بازار خودرو‌های سواری اتحادیه اروپا در سال گذشته میلادی با ۴.۶ درصد کاهش به فروش و تولید تنها ۹.۳ میلیون دستگاه خودرو رسید که به توبه خود از سال ۱۹۹۳ تا به امروز بی‌سابقه بوده است.

 

به گزارش خبرگزاری رسمی روسیه، براساس اطلاعات درج شده در این گزارش، این رکود بیشتر ناشی از کمبود قطعات در نیمه اول سال بوده است. با این حال بازار خودرو در اروپا از آگوست تا دسامبر تا حدی بهبود یافت با این حال در سال ۲۰۲۲ تنها آلمان در میان ۴ بازار عمده خودرو در اتحادیه اروپا موفق به ثبت رشدی ۱.۱ درصد شده بود.

 

۳ بازار دیگر خودرو در اتحادیه اروپا یعنی فرانسه، ایتالیا و اسپانیا در سال گذشته با رکودی بی‌سابقه در صنعت خودرو‌های سواری مواجه شدند.

 

صنعت خودروسازان اروپا در گزارش خود عنوان کرده فروش خودرو توسط گروه «فولکس واگن» در اتحادیه اروپا در سال گذشته میلادی ۵.۲ درصد کاهش داشته که در نوع خود رکودی چشمگیر حساب می‌شود.

 

این در حالی است که هیوندای کره جنوبی فروش خودرو‌های خود در کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را در سال گذشته میلادی ۲.۶ درصد افزایش داده؛ همچنین فروش تویوتا و هوندای ژاپن به ترتیب در مدت زمان مشابه ۷.۷ درصد و ۴.۴ درصد افزایش داشته‌اند. فروش خودرو‌های آمریکایی فورد نیز در همین مدت زمان در اتحادیه اروپا ۲.۳ درصد کاهش داشته است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار