آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران ترامپ خطاب به مادورو: کناره‌گیری کن وگرنه حمله می‌کنیم دسته گل گروه هکری حنظله برای یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل + تصاویر انفجار مهیب در سامرا / آتش سوزی تانکر سوخت در صلاح الدین + فیلم  ترامپ حریم هوایی ونزوئلا را بسته اعلام کرد یک کشته و ۱۲ زخمی طی درگیری مسلحانه در اربیل «ترامپ» و «مادورو» تلفنی و مستقیم گفت‌و‌گو کردند جزئیات رایزنی هسته‌ای عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

اوکراین: برای ضد حمله علیه روسیه به صدها تانک نیاز داریم

رئیس دفتر ریاست جمهوری اوکراین روز دوشنبه گفت که این کشور به صد‌ها تانک از متحدان غربی برای ضد حمله علیه نیروهای روسیه جهت بازپس گیری اراضی خود نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «رویترز»، «آندری یرماک» رئیس دفتر ریاست جمهوری اوکراین گفت: «ما به تانک نیاز داریم، نه ۱۰ تا ۲۰، بلکه صد‌ها تانک. هدف ما بازپس گیری مرزهای سال ۱۹۹۱ و مجازات دشمن است.»

بر اساس این گزارش، اوکراین خواستار دریافت تانک به ویژه «لئوپارد-۲» ساخت آلمان است که توسط بسیاری از اعضای ناتو استفاده می‌شود و برای صادرات مجدد به اوکراین نیاز به تایید برلین دارد.

این در حالی است که نخست‌وزیر لهستان گفته، برای ارسال تانک به اوکراین برنامه‌ریزی کرده است، خواه برلین موافقت کند یا خیر. وزیر امور خارجه آلمان روز یکشنبه گفته بود که اگر لهستان بخواهد تانک به اوکراین ارسال کند برلین مخالفت نخواهد کرد.

«ماتئوش موراویتسکی» نخست وزیر لهستان روز یکشنبه گفت: «اگر آلمان با ارسال تانک‌های "لئوپارد- ۲" موافقت نکند، ما ائتلاف کوچکتری از کشورهای آماده برای ارسال تانک به اوکراین ایجاد خواهیم کرد».

خبرگزاری «رویترز» نیز در گزارشی از شکست ایالات متحده و همپیمانان این کشور در نشست «رامشتاین» آلمان برای اعمال فشار به برلین به منظور ارسال تانک«لئوپارد» به اوکراین برای نبرد با روسیه خبر داد.

پیشتر برلین اعلام کرده بود در صورت اجماع در نشست رامشتاین،‌ به متحدان خود اجازه می‌دهد که از زرادخانه‌های خود به اوکراین تانک لئوپارد ارسال کنند اما توافقی در این خصوص در نشست رامشتاین حاصل نشد.

طرفداران ارسال تانک‌های لئوپارد به اوکراین امید داشتند اقدامات اخیر کشورهای غربی همچون تصمیم انگلیس برای ارسال ۱۴ تانک رزمی، زمینه را برای اقدام مشابه آلمان برای ارسال چنین تانک‌هایی به اوکراین فراهم کند.

روسیه بارها اعلام کرده است که ارسال سلاح از سوی غرب و متحدان آن به اوکراین پیامدهای منفی در برخواهد داشت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار