بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

حماس: در مقیاس جنایت صهیونیست‌ها، پاسخ می‌دهیم

جنش حماس فلسطین با تأکید بر پاسخ حتمی به جنایت صهیونیستها در اردوگاه جنین، تأکید کرد که تل‌آویو با چنین جنایاتی به سمت شکست حرکت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 26
کد خبر: ۱۷۰۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شامگاه امروز پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای، نام شهدای اردوگاه جنین را اعلام و بر گرفتن انتقام خون آنان تأکید کرد.

 

حماس در پایگاه خبری خود نوشت، پاسخ به این جنایت، در راه است و در حد و اندازه آن خواهد بود؛ زیرا اگر رژیم صهیونیستی نیش و دندان نشان می‌دهد و بر جنایات خود در جنین می‌افزاید، خود را به سمت جنگ و شکست سوق می‌دهد.

 

این جنبش با بیان اینکه تجاوز رژیم صهیونیستی با گلوله، بسته انفجاری و هدف قرار گرفتن سربازان و تجهیزات نظامی آن پاسخ داده خواهد شد، خاطر نشان کرد، صهیونیستها صبح امروز بخشی از قدرت مقاومت یکپارچه را مشاهده کردند.

 

حماس در پایان، ضمن قدردانی از جانفشانی نیروهای مبارزی که از ملت فلسطین دفاع می‌کنند، گفت که همچنان برای مقابله با تجاوزات صهیونیستی و دفاع از سرزمین خود، به گزینه مقاومت پایبند خواهد ماند.

 

از صبح امروز، نظامیان تا دندان مسلح رژیم صهیونیستی به اردوگاه جنین یورش بردند که با مقاومت رزمندگان فلسطینی مواجه شدند.

 

خبرنگار نظامی شبکه صهیونیستی «کان» اعلام کرد که عملیاتی غیرعادی در جنین در جریان است و نیروهای شاباک مستقیما آن را هدایت می‌کنند.

 

برخی منابع صهیونیستی نیز ادعا کردند که هدف از عملیات گسترده امروز در جنین، دستگیری یکی از اعضای برجسته جنبش جهاد اسلامی است و این عملیات پس از آن صورت گرفت که اطلاعات دقیقی در خصوص قصد مقاومت فلسطین برای انجام یک عملیات بسیار بزرگ در فلسطین اشغالی به دست شاباک رسید.‌‌

 

سپس اعلام شد که هدف از جنایت امروز صهیونیست‌ها در جنین، بازداشت یا ترور سه تن از رهبران جنبش جهاد اسلامی بود که در نهایت به شهادت نه فلسطینی و مجروحیت 20 نفر به پایان رسید و صهیونیست‌ها عقب‌نشینی کردند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار