ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد ابو عبیده: رزمندگان فلسطینی ضربات سختی به اشغالگران وارد کردند سقوط هواپیمای آب نشین در آمریکا تریتا پارسی: ترامپ در مسیر بن‌بست نظامی قدم گذاشته است کاهش محسوس تردد کشتی‌ها در تنگه‌ باب المندب دیدار وزرای خارجه ایران و روسیه وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ از جنگ با ایران کلافه و خشمگین است

واکنش کنعانی به کشف گورهای دسته‌جمعی کودکان بومیان کانادا

واکنش کنعانی به کشف گورهای دسته‌جمعی کودکان بومیان کانادا سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به کشف گورهای دسته جمعی کودکان بومیان کانادا گفت: این جنایت‌ها علیه بشریت، هیچگاه از دید عدالت طلبان راستین پنهان نخواهد ماند و دولت کانادا باید پاسخگوی روزگار تاریک گذشته خود باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (یکشنبه) هشتم بهمن ماه انتشار گزارش‌های جدید از کشف تعداد دیگری از گورهای دسته جمعی مربوط به کودکان معصوم بومیان کانادا را نمونه‌ای از یک «تراژدی بزرگ انسانی» خواند که توصیفی به جز «نسل‌کشی» برای آن نمی‌توان یافت.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه اطلاع رسانی قطره چکانی از کشف این گورهای دسته جمعی را نشان از عمق فاجعه بشری و یادآور جنایت‌هایی برشمرد که در زمان حاکمیت ظالمانه و نژادپرستانه سفید پوستان تحت سیطره انگلیسی‌ها بر این کشور رخ داده است.

 

کنعانی تاکید کرد: این جنایات بزرگ و دهشتناک در کشوری به وقوع پیوسته است که دولت آن همواره با نمایش‌های فریبکارانه و ریاکارانه سعی می‌کند تصویر خود را جزو مدعیان دفاع از حقوق بشر به نمایش بگذارد و نسبت به اتفاقات سایر کشورها از جایگاه یک کشور مدعی و مداخله جو، طلبکارانه اظهارنظر کند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه شعارها و ادعاهای دولت کانادا را با انگیزه فرافکنی و ایجاد انحراف در مشارکت و معاونت در این تراژدی انسانی و مبین این حقیقت دانست که این دولت و سایر دولت‌های هم پیمان آن از حقوق بشر به عنوان ابزاری برای تحمیل دیدگاه‌های مغرضانه سیاسی خود علیه دیگران سوء استفاده می‌کنند.

 

کنعانی ضمن ابراز تأسف و نگرانی عمیق از وسعت این جنایات و نسل کشی تاریخی و نیز ابراز همدردی با جامعه بومیان کانادا تاکید کرد: این جنایت‌ها علیه بشریت، هیچگاه از دید عدالت طلبان راستین پنهان نخواهد ماند و دولت کانادا باید پاسخگوی روزگار تاریک گذشته خود باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار