آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

آخرین خبرها از افزایش حقوق کارگران

عضو کارگری شورای عالی کار درباره آخرین وضعیت افزایش حقوق کارگران و بهبود معیشت آن‌ها توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۳۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 22
کد خبر: ۱۷۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی خدایی عضو کارگری شورای عالی کار، در رابطه با زمان برگزاری جلسات شورای عالی کار گفت: مطابق قانون شورای عالی کار و ماده ۱۶۷ و ۱۶۸ قانون کار، جلسات شورای عالی کار باید هر ماه یک بار برگزار شود، متاسفانه مدتی‌ است این جلسات برگزار نشده است.

 

 وی افزود: براساس آیین نامه شورای عالی کار اگر سه نفر از اعضای شورا درخواست تشکیل جلسه را داشته باشند باید جلسات فوق العاده کمتر از یک ماه تشکیل شود، اما نه تنها جلسات فوق العاده که گروه کارگری درخواست کرده، تشکیل نشده بلکه جلسات عادی هم تشکیل نشده است.

 

عضو کارگری شورای عالی کار گفت: دلیل اینکه چرا این جلسات تشکیل نمی‌شود و یا اینکه چه زمانی برگزار می‌شود، سوالاتی است که وزیر کار که ریاست شورای عالی کار را برعهده دارد و دبیر شورا باید پاسخ دهند.

 

خدایی در پاسخ به این سوال که کدام گروه از برگزاری جلسات جلوگیری می‌کند، گفت: گروه کارفرمایی نمی‌تواند از برگزاری جلسات جلوگیری کند و دعوت جلسات از سوی دولت انجام می‌شود و کوتاهی از دولت بوده است.

 

وی در پاسخ به این سوال که قدرت خرید کارگران به شدت کاهش پیدا کرده است، آیا راهکار‌هایی برای افزایش قدرت خرید کارگران دارید، بیان کرد: موضوع درخواست ما برای برگزاری جلسه شورای عالی کار موضوع معیشت کارگران است و عنوان درخواستی ما برای برگزاری جلسه " بررسی راهکار‌هایی برای افزایش قدرت خرید کارگران از طریق راهکار‌هایی غیر از افزایش مستقیم دستمزد است" و برای این موضوع برنامه و ایده‌هایی هم داریم که اگر گروه کارفرمایی و دولت با برگزاری جلسات موافقت کنند، آن‌ها را مطرح خواهیم کرد.

 

عضو کارگری شورای عالی کار گفت: قطعا هر تصمیمی که برای بهبود معیشت کارگران گرفته شود بار مالی برای دولت و گروه کارفرمایی خواهد داشت و ممکن است از سوی این دو گروه مقاومت و پافشاری وجود داشته باشد، اما جلسات شورای عالی کار یک جلسه سه جانبه مذاکره است و تمام مصوبات در قالب مذاکره و چانه زنی به تصویب می‌رسد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار