هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

وزیر خارجه عربستان سعودی فردا به عراق می رود

وزیر خارجه عربستان سعودی فردا به عراق می رود «فیصل بن فرحان بن عبدالله آل سعود» وزیر امور خارجه عربستان سعودی، فردا پنجشنبه، عازم عراق می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر بنابر گزارش امروز (چهارشنبه) خبرگزاری رسمی عراق (واع) به نقل از وزارتخانه این کشور، وزیر خارجه سعودی و «فؤاد حسین» همتای عراقی او فردا در مقر وزارتخانه عراق در کنفرانس مطبوعاتی مشترک به سؤالات خبرنگاران پاسخ خواهند داد.

وبگاه عراقی «شفق نیوز» نیز به نقل منابعی که آن‌ها را آگاه خواند، نوشت که بن فرحان در صدر هیأتی بلندپایه وارد بغداد خواهند شد و طی این سفر مقامات عراقی به‌ویژه در زمینه مسائل سیاسی، اقتصادی و امنیتی و همچنین ازسرگیری مذاکرات ریاض و تهران با میانجیگری عراق گفت‌و‌گو خواهد کرد.

این سفر در حالی صورت خواهد گرفت که فؤاد حسین وزیر خارجه عراق اخیرا به شبکه خبری «رووداو» گفت: «ولی‌عهد سعودی از ما خواست میزبان دیدار وزیر خارجه سعودی با همتای ایرانی وی در بغداد باشیم. در حال حاضر مشغول هستیم و زمان دیدار علنی بین وزاری خارجه دو کشور را تعیین خواهیم کرد.»

«محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق نیز چندی پیش در مصاحبه با شبکه «فرانس24» درباره وساطت بغداد در روابط تهران و ریاض اظهار داشت: «ما تمایل جدی ایران و عربستان سعودی برای ادامه نقش عراق به منظور نزدیک‌سازی دیدگاه‌های این دو کشور را احساس کردیم. ما مصمم به اجرای این نقش هستیم و بر این باوریم که این نقش طبیعی عراق است؛ نقش پیشگامی در نزدیک‌سازی نقطه‌نظرات مخالف.»

وی در عین حال خبر داده بود: «تماس‌های ما ادامه دارد. امیدواریم که به‌زودی دیداری داشته باشیم و این مباحثات و گفت‌و‌گوها را در بغداد با میانجیگری عراق از سر بگیریم.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار