سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

فشار بلینکن به محمودعباس برای پذیرش طرح امنیتی آمریکا در کرانه باختری

فشار بلینکن به محمودعباس برای پذیرش طرح امنیتی آمریکا در کرانه باختری  وبگاه آمریکایی «آکسیوس»، شامگاه امروز (چهارشنبه) به نقل از منابع آگاه خبر داد که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در سفر اخیر خود به اراضی اشغالی به «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای پذیرش طرحی امنیتی در کرانه باختری فشار آورده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر در این گزارش تصریح شده دولت آمریکا به دنبال آرام‌سازی وضعیت و جلوگیری از وقوع انتفاضه سوم در کرانه باختری است و بر این باور است که کمرنگ شدن نقش امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین اصلی‌ترین عامل تشدید تنش در کرانه باختری است.

آکسیوس به نقل از چند مقام آمریکایی و صهیونیست خبر داد که بلینکن در روز سه‌شنبه در دیدار با محمود عباس تأکید کرده است از جمله مهم‌ترین گام‌هایی که تشکیلات باید برای آرام‌سازی تنش‌ها در کرانه باختری اتخاذ کند، پذیرش نقشه‌ای امنیتی است که ژنرال آمریکایی «مایکل فنزل» هماهنگ‌کننده امنیتی واشنگتن در قدس اشغالی آن را طراحی کرده است.

بر اساس گزارش این وبگاه، در طرح جدید آمریکایی از چگونگی تسلط تشکیلات خودگردان فلسطین بر کرانه باختری به‌ویژه جنین و نابلس سخن به میان آمده است. این برنامه شامل «آموزش یک گروه ویژه فلسطینی است که در شمال کرانه باختری مستقر خواهند شد» تا با گروه‌های مقاومت در آن نقاط درگیر شوند.

آکسیوس می‌گوید که چند هفته قبل، نسخه‌ای از این طرح به تل‌آویو و نسخه‌ای دیگر به تشکیلات خودگردان فلسطین داده شده و تل‌آویو موافقت خود را با این طرح اعلام کرده است. طبق ادعای این رسانه آمریکایی، تشکیلات خودگردان ملاحظات بسیاری درباره این طرح داشته و تأکید کرده که در این طرح هیچ درخواستی از تل‌آویو نشده و مسئله نیاز تشکیلات خودگردان به حمایت مردمی از چنین عملیاتی نادیده گرفته شده است.

این طرح در حالی از سوی آمریکا مطرح شده که نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی کنترل وضعیت امنیتی در کرانه باختری و قدس اشغالی را از دست داده‌اند. رسانه‌های صهیونیستی طی روزهای گذشته از چند عملیات استشهادی در قدس اشغالی خبر دادند که در مهم‌ترین آن‌ها هشت صهیونیست به هلاکت رسیدند.

در پی تشدید اوضاع در اراضی اشغالی، پلیس رژیم صهیونیستی از ارتش این رژیم درخواست کمک کرد. به دنبال این درخواست، دو گروهان ارتش رژیم صهیونیستی در مناطق مختلفی از اراضی اشغالی مستقر شدند تا از وقوع عملیات‌های استشهادی جلوگیری کنند../فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار