مالیات سیگار تعیین شد/ افراد فاقد بیمه پایه بیمه رایگان می‌شوند-راهبرد معاصر
مخبر: فرصت خوبی برای توسعه روابط ایران و چین وجود دارد ادای احترام 90 تن از سران و مقامات کشورها و سازمان‌های منطقه‌ای به مقام رئیس جمهور شهید و همراهان حضور رهبر انقلاب در منزل شهید رئیسی امیر سرتیپ هادیان: یک تیم مجرب مشغول بررسی حادثه بالگرد رئیس‌جمهور و همراهان هستند بیانیه پایانی ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اختتامیه ششمین دوره «مجلس خبرگان رهبری» آغاز شد تشییع پیکر شهدای کادر پرواز شهادت در پایگاه یکم شکاری ارتش رهبر انقلاب در دیدار «رئیس مجلس لبنان»: ملت ایران از حادثه تلخ اخیر به عنوان یک فرصت استفاده خواهد کرد رهبر انقلاب در دیدار «رئیس جمهور تونس»: همدلی‌های کنونی میان ایران و تونس باید تبدیل به همکاری‌های میدانی شود امیر قطر با رهبر انقلاب دیدار کرد رهبر انقلاب در دیدار نخست وزیر پاکستان: سفر اخیر آقای رئیسی به پاکستان می‌تواند نقطه عطفی در روابط دو کشور باشد «علی باقری کنی» سرپرست وزارت امور خارجه شد رئیس اقلیم کردستان عراق وارد تهران شد وزیر خارجه مصر: خواستار تقویت روابط با ایران هستیم حسینی‌پور سرپرست معاونت امور مجلس رئیس‌‎جمهور شد

مالیات سیگار تعیین شد/ افراد فاقد بیمه پایه بیمه رایگان می‌شوند

یک عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ با اشاره به تصویب مالیات بر قیمت خرده فروشی هر نخ سیگار مطابق با پیشنهاد دولت گفت که در سال آینده افراد فاقد بیمه پایه تحت پوشش بیمه رایگان قرار می‌گیرند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 02
کد خبر: ۱۷۱۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا میرتاج الدینی در توضیح جلسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ گفت: کمیسیون تلفیق در ادامه بررسی جزئیات لایحه بودجه سال آینده در بخش درآمدی از تبصره ٧ تا ١٨ را بررسی کرد منتها با توجه به اینکه هنوز گزارش پیشنهادات کمیسیون های تخصصی به کمیسیون تلفیق ارائه نشده، مجددا کمیسیون از هفته آینده از تبصره ۱ در بخش درآمدی را بررسی می کند.

وی ادامه داد: کمیسیون تلفیق بند (ل) تبصره ۱۲ را حذف کرد؛ در این بند دولت پیشنهاد کرده بود پرداخت پاداش خدمت بازنشستگان از محل واگذاری اموال مازاد آن دستگاه‌ها پرداخت شود اما به دلیل مشکلات این کار کمیسیون آن را حذف کرد تا پولی که از واگذاری بدست می آید بهخزانه واریز شده و پاداش پایان خدمت پرداخت شود.

این عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ با اشاره به مصوبه به این کمیسیون در تبصره ۱۴ لایحه بودجه گفت: کمیسیون تلفیق تصویب کرد که سازمان برنامه بودجه می‌تواند در صورت کسری منابع یارانه نقدی منابع را از سایر محل ها تامین کرده و به حساب سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها واریز کند.

میرتاج الدینی با اشاره به بند ه تبصره ۱۷ لایحه بودجه گفت: تلفیق پیشنهاد دولت درباره قیمت خرده فروشی هر نخ سیگار را تصویب کرد و با پیشنهاد های دیگر برای افزایش این نرخ مخالفت کرد.

وی با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق در بند (ک) تبصره ۱۷ لایحه بودجه ١۴٠٢ گفت: کمیسیون تلفیق تصویب کرد که سازمان بیمه سلامت ایران مکلف است در فروردین ماه هر سال با استفاده از پایگاه رفاه ایرانیان افراد فاقد بیمه پایه از سه دهک پایین درآمدی را شناسایی و تحت پوشش بیمه رایگان قرار دهد.همچنین این سازمان مکلف شد سایر افراد متقاضی را در صورت تایید بر اساس آزمون وسع تحت پوشش بیمه رایگان کند؛ این مصوبه بدان معناست که علاوه بر سه دهک پایین، افراد جدید متقاضی در صورت واجد شرایط بودن هم بیمه رایگان می شوند.

میرتاج الدینی اضافه کرد :همچنین مقرر شد بانک ها برای حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین تسهیلات به میزان ۳۱ هزار میلیارد تومانی پرداخت کنند.

وی به مصوبه کمیسیون در بند د تبصره ۱۸ اشاره و اظهار کرد: طبق این مصوبه در صورت درخواست دستگاه های اجرایی دارای اعتبار از محل مصارف عمومی دولت و صندوق های بازنشستگی کشوری، لشکری و تامین اجتماعی می توانند از طریق شرکت ملی نفت نسبت به فروش نفت خام و میعانات گازی صادراتی با تایید دستگاه‌های اجرایی و وزارت نفت بر اساس قیمت روز صادراتی و در سقف بودجه خودشان تهاتر نفت کنند یعنی نفت بفروشند و طلبات خود را از دولت بردارند.

وی اضافه کرد: به عبارت دیگر دولت برای تامین بدهی‌های این صندوق‌ها و دستگاه‌های اجرایی در سقف بودجه می تواند به اینها نفت بدهد تا بفروشند و به جای طلب هایشان بردارند.

این عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ١۴٠٢ گفت: به دستگاه‌های اجرایی اجازه داده شده تا بدهی خود به شهرداری‌ها، سازمان تأمین اجتماعی و نهادهای عمومی را از طریق تهاتر تسویه کنند. همچنین خزانه‌داری کل کشور مکلف شده تا سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها را از محل درآمد حاصل از جرائم راهنمایی و رانندگی را به حساب متمرکز وزارت کشور در خزانه‌داری کل کشور واریز کند.

به گزارش ایسنا، در بند ه تبصره ١٧ لایحه بودجه ١۴٠٢ آمده است: «از ابتدای سال ۱۴۰۲ به قیمت خرده فروشی هر نخ سیگار تولید داخل با نشان ایرانی مبلغ پانصد ریال، تولید داخل با نشان بین المللی یک هزار ریال و هر بسته ۵۰ گرمی تنباکوی قلیان داخلی ۲۰۰ هزار ریال به عنوان مالیات و هر نخ سیگار وارداتی مبلغ ۸۰۰ هزار ریال به هر بسته ۵۰ گرمی تنباکوی قلیان وارداتی ۳۵۰ هزار ریال به عنوان حقوق ورودی دریافت می شود./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده