یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

اعتراض آلمان به عدم ارسال تانک برای اوکراین

اعتراض آلمان به عدم ارسال تانک برای اوکراین یک سیاستمدار آلمانی گفته است کشورهای همسایه آلمان که قرار بود به اوکراین تانک بدهند، پس از اعلام آمادگی برلین، اکنون ساکت شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «کوین کوئنرت»، دبیرکل حزب سوسیال دموکرات آلمان (SPD) با انتقاد از شرکای اروپایی آلمان گفت که این کشورها همواره بر آمادگی برای تحویل تانک به اوکراین تاکید می کردند و ادعا داشتند که منتظر چراغ سبز آلمان هستند، اما اکنون که آلمان تعهداتی را برای ارسال تانک به اوکراین برعهده گرفته و به شرکای خود برای ارسال تانک به اوکراین چراغ سبز نشان داده است، همه آن کشورها ساکت شده اند.

 

این سیاستمدار آلمانی گفت که شرکای اروپایی آلمان پس از تصمیم دولت آلمان برای ارسال تانک های لئوپارد 2 از انبارهای نظامی به اوکراین، اکنون دیگر ادعاهای گذشته خود را برای ارسال تانک تکرار نمی کنند و همگی سکوت کرده‌اند.

 

او گفت: «در چند هفته گذشته، گاهی اوقات این تصور وجود داشت که همه می‌خواهند تانک‌ها را ارسال کنند، اما آلمان مانع این کار است، اما اکنون که آلمان پیش قدم شده، همه عقب نشینی کرده اند.» وی در توضیح این ادعا که بسیاری از شرکای اروپایی هنوز هیچ کاری برای ارسال تانک به اوکراین انجام نداده‌اند، گفت: «اکنون می‌بینیم که آلمان تعهدات خاصی را برعهده گرفت و در واقع تانک تحویل داده خواهد شد و ناگهان در اطراف ما دیگر شرکا کاری انجام نمی دهند.»

 

وی تصریح کرد که تجهیزات و به ویژه مهمات آلمان محدود است. این سیاستمدار در پایان گفت: «ما با یک انبار بزرگ کالا روبرو نیستیم که هرچیز را بخواهیم به اوکراین ارسال کنیم، بلکه توان پشتیبانی آلمان نیز از اوکراین محدود است و این توان نامحدود نیست.»

 

روزنامه اشپیگل روز شنبه گزارش داده بود که دولت آلمان فعالانه در تلاش است تا کشورهای دیگر را برای مشارکت در تحویل تجهیزات نظامی به اوکراین متقاعد کند، اما عملاً هیچ تعهدی از سوی شرکای اروپایی هنوز اعلام نشده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار