امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

رادان: برای نوروز امسال، زودتر از هر سال آماده‌ایم

رادان: برای نوروز امسال، زودتر از هر سال آماده‌ایم فرمانده کل انتظامی گفت: بیش از ۹۰ درصد مخاطبین پلیس راهور افرادی هستند که به قانون احترام می‌گذارند و تنها ۱۰ درصد هستند که انضباط عمومی را خدشه‌دار می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی صبح امروز در رزمایش پلیس بزرگراه اظهار کرد: سال آینده عدد خدمت‌رسانی پلیس راهور به مردم باید از امسال بیشتر شود که البته این خدمت‌رسانی به مردم بالاترین سرمایه برای پلیس است.

 

وی افزود: بیش از 90 درصد مخاطبین پلیس راهور افرادی هستند که به قانون احترام می‌گذارند و تنها 10 درصد هستند که انضباط عمومی را خدشه‌دار می‌کنند.

 

رادان با اشاره به اینکه پلیس راهور باید با 10 درصد جمعیت متخلف در کشور برخورد کند، بیان کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی برای حفظ قانون تلاش می‌کند.


فرمانده کل انتظامی گفت: ایام نوروز را پیش رو داریم و احتمال افزایش سفرها از اواسط اسفندماه را می‌دهیم بنابراین برای طرح نوروزی زودتر از هر سال آماده می‌شویم.

 

وی تصریح کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی باید در امر هوشمندسازی پیش رو باشد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار