دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

رادان: برای نوروز امسال، زودتر از هر سال آماده‌ایم

فرمانده کل انتظامی گفت: بیش از ۹۰ درصد مخاطبین پلیس راهور افرادی هستند که به قانون احترام می‌گذارند و تنها ۱۰ درصد هستند که انضباط عمومی را خدشه‌دار می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی صبح امروز در رزمایش پلیس بزرگراه اظهار کرد: سال آینده عدد خدمت‌رسانی پلیس راهور به مردم باید از امسال بیشتر شود که البته این خدمت‌رسانی به مردم بالاترین سرمایه برای پلیس است.

 

وی افزود: بیش از 90 درصد مخاطبین پلیس راهور افرادی هستند که به قانون احترام می‌گذارند و تنها 10 درصد هستند که انضباط عمومی را خدشه‌دار می‌کنند.

 

رادان با اشاره به اینکه پلیس راهور باید با 10 درصد جمعیت متخلف در کشور برخورد کند، بیان کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی برای حفظ قانون تلاش می‌کند.


فرمانده کل انتظامی گفت: ایام نوروز را پیش رو داریم و احتمال افزایش سفرها از اواسط اسفندماه را می‌دهیم بنابراین برای طرح نوروزی زودتر از هر سال آماده می‌شویم.

 

وی تصریح کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی باید در امر هوشمندسازی پیش رو باشد./ تسنیم

ارسال نظر