سفیر ایران در ژاپن: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است حزب‌الله: حاصل مذاکرات دولت با صهیونیست‌ها تنها امتیازدهی‌ بیشتر است انصارالله: عربستان راهی جز پس دادن حقوق یمنی‌ها ندارد ترامپ: زندان طولانی مدت برای عاملان افشاگری‌ علیه آمریکا اعمال می‌کنیم رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین جزئیات درگیری نیرو‌های حشد شعبی در سامرا الجزیره: تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان حل نشده باقی مانده عراقچی جمعه به پاکستان سفر می‌کند / دیدار با عاصم منیر و شهباز شریف در دستور کار

دفاع عربستان سعودی از انگلیس مقابل ایران در قضیه نفتکش‌ها

وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه با ادعای اینکه ایران با توقیف نفتکش انگلیسی قوانین بین‌المللی را نقض کرده، خواستار پاسخ جامعه جهانی به این اقدام شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 23
کد خبر: ۱۷۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه در واکنش به توقیف نفتکش انگلیسی در خلیج فارس، مدعی شد که این اقدام در ضدیت با کشتیرانی آزاد در آب‌های بین‌المللی است.

 

او در صفحه توئیتر خود نوشت: «هرگونه ایجاد مانع در مسیر کشتیرانی آزاد در آب‌های بین‌المللی نقض قوانین جهانی است و ایران باید بداند که تمامی اقداماتش در راستای نقض قوانین بین‌المللی از جمله توقیف کشتی انگلیسی پذیرفته نیست و جامعه جهانی باید پاسخ اینگونه اقدامات را بدهد».

 

این اولین واکنش سعودی‌ها به توقیف نفتکش انگلیسی«stena impero» به هنگام عبور از تنگه هرمز است. مسئولان ایرانی می‌گویند که این کشتی به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان توقیف شده است.

 

این واکنش عربستان سعودی در حالی است که سعودی‌ها یک روز پس از توقیف نفتکش انگلیسی، بلافاصله نفتکش ایرانی «Happiness ۱» را که بلاتکلیف در بندر «جده» مانده و اجازه ترخیص نیافته بود، آزاد کردند و اکنون این کشتی با دو یدک‌کش در حال حرکت به سمت ایران است.

 

کشتی ایرانی «Happiness ۱» در دهم اردیبهشت گذشته به علت نقض فنی مجبور به پهلوگیری در بندر جده شد اما مسئولان سعودی پس از رفع آن اجازه ترخیص کشتی را نمی‌دادند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار