ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

زلزله ترکیه و سوریه؛ عرصه نمایش انسانیت گزینشی غرب

خودداری کشور‌های غربی از ارسال کمک برای زلزله زدگان سوریه، دورویی کشور‌های غربی و برخورد گزینشی آن‌ها در کمک رسانی به زلزله زدگان را آشکار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، زلزله اخیر در ترکیه و سوریه، نفاق غربی و انسانیت گزینشی آن را آشکار کرد. خودداری غربیها از کمک رسانی به مردم سوریه و چالش تحریم‌های آمریکا برای کاستن از آثار این فاجعه، نشان می دهد غربیها چطور بر خلاف تبلیغات خودشان، ملت‌ها را قربانی می کنند تا برنامه های سیاسی خودشان را محقق کنند.

 

براساس گزارش المیادین، در برابر بسیج جهانی برای ارسال کمک ها به مناطق آسیب دیده در ترکیه، هیچ تمایلی برای به چالش کشیدن تحریم‌های آمریکا و خارج کردن سوریها از زیر آوار محاصره، وجود ندارد. در حالی که سوریه نیاز ضروری و گسترده به تجهیزات و حضور متخصصان دارد، غرب بار دیگر بر اساس دستور واشنگتن عمل می کند که با تحریم‌هایش مانعی در برابر هر نوع امید سوریها برای کمک رسانی به زلزله زدگانی است که زیر آوارها گرفتار شده اند. در حالی که با گذشت زمان، شانس نجات این افراد، کاهش می یابد.

 

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با صراحت اعلام کرد کمک های آمریکا به سوریه توسط کسانی خواهد بود که آنها را شرکای انسانی مورد حمایت آمریکا خواند. بایدن در این سخنان، مستثنی کردن مناطق در کنترل دولت سوریه از دریافت کمک ها را توجیه کرد. کمک‌هایی که مشخص شد هیچ هدف انسانی ندارد و فقط با انگیزه سیاسی ارسال می شود.

 

انسانیت گزینشی محدود به دولت های غربی که از دیکته‌های آمریکا پیروی می کنند، نبود، بلکه به رسانه‌های غربی هم گسترش یافت و این رسانه ها هم بر اساس معیارهای دوگانه عمل کردند و هیچ پوشش خبری از گستردگی فاجعه در سوریه نداشتند و در خبرهایی هم که پخش می کنند، به انتقاد از دولت سوریه می پردازند. در برابر نفاق غرب، کشورهایی که خودشان در محاصره غرب قرار دارند، برای کمک رسانی به سوریه پیش‌قدم شدند و تحریم‌های آمریکا را به چالش کشیدند.

 

ایران و روسیه چند فروند هواپیمای حامل کمک های انسان دوستانه به دمشق ارسال کردند. عراق هم پل هوایی به سوریه برای ارسال فوری محموله‌های کمک‌رسانی ایجاد کرد. حتی لبنان که خودش با بحران شدید اقتصادی روبروست، یک تیم امداد و نجات به سوریه اعزام کرد. تونس، الجزایر، اردن و امارات هم کمک‌هایی به سوریه ارسال کردند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار