القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

تأکید وزیر فرهنگ گینه بر گسترش روابط با ایران​

وزیر فرهنگ و گردشگری گینه در دیدار با امیرعبداللهیان بر گسترش همکاری‌های دو کشور تأکید و ابراز امیدواری کرد که کشورش بتواند از تخصص و تجربیات طرف‌های ایرانی برای توسعه گینه بهره‌مند شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 09
کد خبر: ۱۷۲۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «آلفا سوما» وزیر فرهنگ، گردشگری و صنایع دستی جمهوری گینه که به تهران سفر کرده ، عصر روز چهارشنبه (۱۹ بهمن ماه) با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و‌ در خصوص روابط دوجانبه ، زمینه‌های مختلف  مناسبات سیاسی،  فرهنگی، علمی و اقتصادی گفت‌وگو و تبادل نظر کرد. 

 وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار، مناسبات دو کشور را دوستانه، تاریخی و در حال گسترش خواند و بر اهمیت تبادل هیأت‌ها بین دو کشور تأکید کرد. 

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تأکید بر اهمیت برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور در گسترش روابط اقتصادی فیمابین ابراز امیدواری کرد مقدمات برگزاری نشست کمیسیون مشترک در دستورکار دو کشور قرار گیرد. 

وزیر فرهنگ و گردشگری گینه نیز در این دیدار سفر خود به تهران را گامی برای توسعه روابط در زمینه‌های مختلف خواند و بر گسترش همکاری‌های دو کشور تأکید و ابراز امیدواری کرد که کشورش بتواند از تخصص و تجربیات طرف‌های ایرانی برای توسعه گینه بهره مند شود.

وی ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک شاهد برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌ها باشیم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار