دادستان کل کشور: امنیت، محور اصلی تمام پیشرفت‌ها در کشور است-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

دادستان کل کشور: امنیت، محور اصلی تمام پیشرفت‌ها در کشور است

دادستان کل کشور گفت: نقش امنیت به عنوان اصلی ترین رکن و محور تمام پیشرفت‌ها در یک جامعه نقشی بی‌بدیل است و اگر این محور اصلی دچار مشکل شود ارکان دیگر دچار نقصان شده و چرخ تمام پیشرفت‌ها در آن جامعه از حرکت باز خواهد ایستاد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 10
کد خبر: ۱۷۲۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، آیین گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با سخنرانی دادستان کل کشور حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری در دادگستری کل استان اصفهان برگزار شد.

 

در این برنامه که در سالن اجتماعات دادگستری کل استان برگزار شد و به صورت برخط در حوزه های قضایی سراسر استان پخش شد حجت‌الاسلام‌ منتظری، دادستان کل کشور ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به حدیثی از حضرت امام جعفر صادق (ع) سه نیاز اصلی یک حکومت را امنیت، عدالت و ایجاد رفاه در معیشت مردم بیان کرد و گفت: به فرموده امام جعفر صادق(ع) سه نیاز اساسی یک حکومت که کارگزاران باید برای برآورده کردن آن تلاش کنند امنیت، عدالت و معیشت و افزایش رفاه در زندگی مردم است.

 

وی از امنیت به عنوان محور اصلی تمام پیشرفت‌ها یاد کرد و افزود: نقش امنیت به عنوان اصلی‌ترین رکن و محور تمام پیشرفت‌ها در یک جامعه نقشی بی‌بدیل است و اگر این محور اصلی دچار مشکل شود تمام ارکان دیگر دچار نقصان شده و چرخ تمام پیشرفت‌ها در آن جامعه از حرکت باز خواهد ایستاد.

 

وی بر نقش حیاتی دستگاه قضایی در ایجاد امنیت در جامعه تاکید و تصریح کرد: با وجود اینکه تلاش‌ها و زحمات نهادهای انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی برای برقراری امنیت در جامعه بسیار لازم و ضروری است اما این تلاش‌ها بدون پشتیبانی دستگاه قضایی کشور به ثمر نخواهد نشست و حمایت دستگاه قضا مکمل اقدامات نهادهایی است که مسئول برقراری امنیت در جامعه هستند.

 

دادستان کل کشور در ادامه، عدالت را دومین نیاز اساسی کشور خواند و اضافه کرد: برقراری عدالت در یک جامعه، باید به صورتی محقق شود که نمود عینی و عملی آن در عرصه‌های مختلف، متبلور باشد. عدالت در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، سلامت و در صدر همه عدالت قضایی است و برای برقراری عدالت در جامعه دستگاه‌های زیادی دخیل هستند و نقش نظارتی و مطالبه گرانه دستگاه قضایی نیز از اهمیت شایانی برخوردار است.

 

حجت‌الاسلام‌‌ منتظری با اشاره به وظیفه سخت قاضی در برقراری عدالت قضایی اظهار کرد: برای برقراری عدالت قضایی، قاضی، وظیفه بسیار سخت و سنگینی بر دوش دارد چرا که باید بین طرفین دعوا (دو نفری که آگاه هستند به آنچه بینشان گذشته) در جایگاه یک شخص سوم (به‌عنوان نا‌آگاه به حقیقت آنچه که اتفاق افتاده است) بر اساس مستندات قضاوت کند.

 

وی مقدمه قضاوت صحیح و برقراری عدالت قضایی در جامعه را پاکیزه نگاه داشتن دستگاه قضایی و مبارزه با فساد در درون این دستگاه دانست و بر لزوم خودمراقبتی و صیانت مدیران و دادستان‌ها از خود و مجموعه ی تحت‌الامر، تاکید کرد.

 

حجت‌الاسلام منتظری در ادامه به تبیین نقش دستگاه قضا در برآورده شدن نیاز دیگر جامعه، یعنی معیشت و رفاه مردم پرداخت و خاطرنشان ساخت: وظیفه مسئولان کشور به ویژه دولت، بهبود سطح معیشت و افزایش رفاه در زندگی مردم است. در این مورد نیز از زمان تشکیل ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در قوه قضاییه، این ستاد با ورود به مسائل مختلف اقتصادی توانسته است گره‌های سخت بسیاری از کارخانه‌ها و شرکت‌ها را باز کند و از تعطیلی دائمی آنها جلوگیری کند‌.

 

دادستان کل کشور در پایان با اشاره به بیان ارزشمند امام راحل (ره) که فرمود:«انقلاب ما انفجار نور بود» بر لزوم تبیین و تشریح این جمله‌ی نورانی تاکید کرد./ فارس

ارسال نظر