برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

برنامه دولت برای استخدام ۱۰۰ هزار نفر در سال آینده

برنامه دولت برای استخدام ۱۰۰ هزار نفر در سال آینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از صدور ۱۰۷ هزار مجوز استخدام رسمی در سال جاری خبر داد و گفت: اطلس اشتغال کشور تا شش ماهه اول سال ۱۴۰۲ طراحی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، سید صولت مرتضوی اظهار کرد: برای سال آینده برنامه‌های خود را در حوزه اشتغال با قوت بیشتر پیش خواهیم برد و اعلام کرده‌ایم که حوزه معاونت اشتغال برای سال آینده اطلس اشتغال کشور را تدوین و مشخص کند. یعنی ما با کد ملی بدانیم که چه کسی شاغل و چه کسی بیکار است و تاکنون این کار انجام نشده است.

وی ادامه داد: همکاران ما از طریق سامانه رفاه ایرانیان و سایر سامانه‌هایی که وجود دارد در تلاشند و اگر تعداد شاغلان و بیمه‌پردازان را به دست آوریم، تقریبا بیکاران ما با کد ملی مشخص خواهند شد.

به گفته وزیر کار بخشی از اشتغال کشور غیررسمی است و همه افراد اساسا در سامانه ثبت نشده‌اند که امیدواریم این کار انجام شود.

مرتضوی افزود: پیش‌بینی ما این است که بخشی از مشاغل دیگر مثل کسانی که اشتغال سیار دارند هم بیمه شوند و امیدواریم در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۲ اطلس دقیق اشتغال کشور را طراحی کنیم و با سهولت در اختیار آحاد مختلف جامعه قرار دهیم.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که عمده یک میلیون شغل ایجاد شده در کشور متعلق به کدام بخش‌ها بوده است؟ گفت: بخش قابل توجهی از اشتغال ما در حوزه مشاغل خدماتی است ولی دستگاه‌های اجرایی که اشتغال ایجاد کرده‌اند، به ترتیب وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی، نهادهای حمایتی، کمیته امداد امام خمینی (ره)،‌ سازمان بهزیستی و سایر دستگاه‌ها بوده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی این را هم گفت که در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۰۷ هزار مجوز استخدام رسمی نیز برای آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، دانشگاه‌ها و سایر دستگاهای اجرایی صادر شده که این آمار به آمار سامانه رصدملی اشتغال اضافه نشده است و با اطمینان می‌توانیم بگوییم که از مرز یک میلیون شغل در کشور عبور کرده‌ایم./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار