المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

حکم نهایی حادثه «سقوط جرثقیل مکه» صادر شد

حکم نهایی حادثه «سقوط جرثقیل مکه» صادر شد رسانه‌های مختلف اعلام کردند که دادگاه عربستان سعودی حکم نهایی فاجعه سقوط جرثقیل در مکه را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، دادگاه تجدید نظر جنایی عربستان سعودی حکم نهایی متهمان فاجعه حادثه سقوط جرثقیل در مسجد الحرام در سال 2015 را صادر کرد.

 

دادگاه تجدید نظر جنایی این کشور شرکت «بن لادن» سعودی را را به دلیل نقض قوانین ایمنی به پرداخت 20 میلیون ریال سعودی (5.3 میلیون دلار) جریمه نقدی محکوم کرد.

 

روزنامه سعودی «عکاظ» اعلام کرد که دادگاه تجدید نظر جنایی با صدور حکم جدیدی در پرونده سقوط جرثقیل در مسجدالحرام، شرکت بن لادن را به سهل انگاری و تخلف محکوم کرده و اما این شرکت به پرداخت دیه محکوم نشده است.

 

همچنین سه متهم این پرونده پس از احراز قصور و نقض قوانین ایمنی، به 6 ماه حبس و پرداخت 30 هزار ریال سعودی جزای نقدی و چهار نفر دیگر به سه ماه حبس و پرداخت 15 هزار ریال جزای نقدی محکوم شدند.

 

به گفته منابع آگاه،این احکام قطعی تلقی می‌شود مگر این‌ که درخواست تجدید نظر به دیوان عالی کشور طبق روال معمول ارائه شود.

 

پیش از این روزنامه عکاظ وابسته به آل سعود اعلام کرده بود که دادگاه کیفری مکه حادثه «سقوط جرثقیل در مسجدالحرام» را در سال 2015 بلای آسمانی توصیف و 13 نفر از متهمان این پرونده از جمله شرکت «بن لادن» را تبرئه کرد.

 

این جرثقیل متعلق به شرکت بن لادن بود که سپتامبر 2015 در طرح توسعه مسجد الحرام در مکه مکرمه سقوط کرد و 111 کشته و حدود 238 زخمی بر جای گذاشت.

 

در این فاجعه 11 تن از حجاج ایرانی جان خود را از دست دادند و 15 تن دیگر از آنان زخمی شدند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار