روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد

حکم نهایی حادثه «سقوط جرثقیل مکه» صادر شد

حکم نهایی حادثه «سقوط جرثقیل مکه» صادر شد رسانه‌های مختلف اعلام کردند که دادگاه عربستان سعودی حکم نهایی فاجعه سقوط جرثقیل در مکه را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، دادگاه تجدید نظر جنایی عربستان سعودی حکم نهایی متهمان فاجعه حادثه سقوط جرثقیل در مسجد الحرام در سال 2015 را صادر کرد.

 

دادگاه تجدید نظر جنایی این کشور شرکت «بن لادن» سعودی را را به دلیل نقض قوانین ایمنی به پرداخت 20 میلیون ریال سعودی (5.3 میلیون دلار) جریمه نقدی محکوم کرد.

 

روزنامه سعودی «عکاظ» اعلام کرد که دادگاه تجدید نظر جنایی با صدور حکم جدیدی در پرونده سقوط جرثقیل در مسجدالحرام، شرکت بن لادن را به سهل انگاری و تخلف محکوم کرده و اما این شرکت به پرداخت دیه محکوم نشده است.

 

همچنین سه متهم این پرونده پس از احراز قصور و نقض قوانین ایمنی، به 6 ماه حبس و پرداخت 30 هزار ریال سعودی جزای نقدی و چهار نفر دیگر به سه ماه حبس و پرداخت 15 هزار ریال جزای نقدی محکوم شدند.

 

به گفته منابع آگاه،این احکام قطعی تلقی می‌شود مگر این‌ که درخواست تجدید نظر به دیوان عالی کشور طبق روال معمول ارائه شود.

 

پیش از این روزنامه عکاظ وابسته به آل سعود اعلام کرده بود که دادگاه کیفری مکه حادثه «سقوط جرثقیل در مسجدالحرام» را در سال 2015 بلای آسمانی توصیف و 13 نفر از متهمان این پرونده از جمله شرکت «بن لادن» را تبرئه کرد.

 

این جرثقیل متعلق به شرکت بن لادن بود که سپتامبر 2015 در طرح توسعه مسجد الحرام در مکه مکرمه سقوط کرد و 111 کشته و حدود 238 زخمی بر جای گذاشت.

 

در این فاجعه 11 تن از حجاج ایرانی جان خود را از دست دادند و 15 تن دیگر از آنان زخمی شدند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار