خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

برآورد هزینه ۴ میلیارد دلاری سازمان‌ملل برای کمک به زلزله‌زدگان سوریه

هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد پنجشنبه شب گفت برای کمک به زلزله‌زدگان سوریه ۴ میلیارد دلار نیاز است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۴۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی بن لملیح، هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد گفت: ما در امداد رسانی به آسیب دیدگان با چالش‌های بزرگی مواجه‌ایم و کمبود بودجه بزرگترین مانعی است که با آن روبرو هستیم.


به گزارش الجزیره، هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد افزود: برای کمک به مردم سوریه پس از زلزله به ۴ میلیارد دلار نیاز داریم.


سازمان ملل متحد سه‌شنبه اعلام کرده بود که آژانس‌های بشردوستانه طی سه ماه آینده به بیش از ۳۹۷ میلیون دلار کمک مالی برای رسیدگی به فوری‌ترین نیاز‌های بشردوستانه نیاز دارند.


مارتین گریفیتس معاون دبیرکل در امور بشردوستانه، گفت: بیش از یک هفته از زلزله در ترکیه و سوریه می‌گذرد، مردم زیر آوار جان خود را از دست دادند، خانه‌ها، مدارس و بیمارستان‌ها تخریب شدند و آسیب‌های جبران نشدنی در منطقه و فراتر از آن ایجاد شد.


وی تصریح کرد: این بحرانی با ابعاد عظیم است که آزمونی واقعی برای سخاوت، همبستگی و دیپلماسی جهانی خواهد بود.


اکنون علاوه بر گذرگاه مرزی باب الهوی، گذرگاه‌های باب السلام و الراعی نیز برای کمک به زلزله زدگان سوریه به مدت سه ماه بازگشایی شده‌اند.


زمین لرزه‌ای به بزرگی ۷.۸ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) بامداد دوشنبه ۱۷ بهمن جنوب ترکیه و شمال سوریه را لرزاند که براساس آخرین آمار، شمار جان باختگان این زمین لرزه همچنان در حال افزایش است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار