ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

جنایت به دلیل اختلاف مالی در بازار تهران

جنایت به دلیل اختلاف مالی در بازار تهران رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری عامل جنایت در بازار تهران خبر داد و گفت: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی متهم برای تحقیقات در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۳۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ کارآگاه علی ولیپور گودرزی از دستگیری عامل جنایت در بازار تهران خبر داد و گفت: بهمن ماه سال جاری قتل مرد جوانی در حوالی بازار تهران، به تیمی مجرب از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی گزارش داده شد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه محل جنایت در یک کارگاه تولیدی رخ داده بود، افزود: با اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی راهی محل حادثه شدند و با جسد مرد جوانی مواجه شدند که از ناحیه قفسه سینه هدف یک ضربه چاقو قرار گرفته و به قتل رسیده بود.

وی تصریح کرد: کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در مرحله اول با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و روش‌های علمی متوجه شدند، دوست مقتول دست به این جنایت زده و پس از ارتکاب جرم به مکانی نامعلوم متواری شده است.

گودرزی خاطرنشان کرد: کارآگاهان اداره دهم پس از کشف این سرنخ مهم، مخفیگاه قاتل را در جنوب تهران شناسایی کردند و در کوتاه‌ترین زمان ممکن با هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی وی را در یک عملیات منسجم دستگیر کردند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: متهم پس از انتقال به اداره دهم پلیس آگاهی در تحقیقات ابتدایی صراحتاً به قتل دوست خود در کارگاه تولیدی در بازار تهران اعتراف و عنوان کرد به دلیل اختلاف مالی ۱۰۰ میلیون ریالی دست به این جنایت زده است.

گودرزی اظهار کرد: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی متهم برای تحقیقات بیشتر در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار