رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

مدودف: اهداف عملیات در اوکراین باید محقق شود

مدودف: اهداف عملیات در اوکراین باید محقق شود معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه تاکید کرد اهداف عملیات نظامی در اوکراین باید به طور کامل محقق شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری مدودف تاکید کرد: ضرورت دارد تهدیدات علیه روسیه تا مرز‌های دور دفع شود حتی اگر این مرز، مرز لهستان باشد.

 

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه افزود: آنچه یک سال پس از این جنگ می‌تواند رخ دهد مذاکرات سختی است که می‌تواند تنشزا باشد، البته در این زمینه تصمیم گیرنده ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین تصمیم گیرنده نیست.

 

مدودف اظهار داشت: هدف دشمن تضعیف روسیه است، اما این خواسته در روز‌هایی که درگیری و جنگ در پیش است به نفع آنان نخواهد بود.

 

معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه تاکید کرد: نابودی ریشه‌ای نازیسم جدید ضرورت دارد تا در آینده مجبور نباشیم هوادرانشان را تحت تعقیب قرار دهیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار