دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

حزب الله: مشکلات لبنان راه‌حل خارجی ندارد

در حالی که رئیس مجلس لبنان نسبت به عدم تاب آوری چند ماهه لبنان در مقابل مشکلات هشدار داد، یکی از مسئولین حزب الله تاکید کرد، مشکلات لبنان راه‌حل خارجی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، نبیه بری رئیس مجلس لبنان اعلام کرد، کشورش تاب تحمل ماه‌های متمادی بن بست و مشکل را نداشته و راه‌حل از انتخاب رئیس جمهور آغاز می‌شود که می‌تواند اعتماد به نفس را به نهادهای کشور بازگردانده و کشور را به روند اصلی فعالیت خود خواهد برد.

او در ادامه تاکید کرد، منتظر نتایج آخرین تماس‌های داخلی صورت گرفته از یک سو، و تکمیل شرایط و اوضاع منطقه‌ای و بین المللی از سوی دیگر است تا بعد از آن گام بعدی را مشخص کند.

در این بین سید هاشم صفی الدین، رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان اعلام کرد، لبنانی‌ها قادر به حل مشکلات خود هستند، اما شرط اول آن است که برخی از طرف‌ها به خارج و وعده هایش دل نبندند.

صفی الدین که در مراسم دهمین سالگرد شهادت مهندس حسام خوش نویس، رئیس هیئت ایرانی بازسازی لبنان حضور داشت تاکید کرد، راه‌حل مشکلات لبنان داخلی است و نباید به طرف‌های خارجی دل بست.

محمد رعد، رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت هم در همین مراسم کلید حل مشکلات لبنان را تفاهم داخلی عنوان کرد.

به گزارش المنار، رعد در مراسم دیگری هم تاکید کرد، حزب الله هرگز نخواهد پذیرفت که رئیس جمهور لبنن در خارج از مرزهای این کشور تعیین شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده