نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

مسکو:سوئیس دیگر صلاحیت میانجی گری روسیه و اوکراین را ندارد

مسکو:سوئیس دیگر صلاحیت میانجی گری روسیه و اوکراین را ندارد سخنگوی وزارت خارجه روسیه یادآور شد با توجه به موضع جانبدارانه سوئیس در بحران اوکراین، این کشور فاقد صلاحیت برای ایفای نقش میانجی گر در این بحران است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی وزارت خارجه روسیه می گوید سوئیس با انتخاب رویکرد ضد روسی دیگر نمی تواند مدعی میانجی گری در بحران اوکراین باشد.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز شنبه اعلام کرد که سوئیس بعد از ملحق شدن به تحریم‌های ضد روسیه، دیگر نمی‌تواند مدعی نقش میانجی گری در بحران اوکراین باشد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد که سوئیس که به تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه غرب بر علیه روسیه غرب پیوسته است، از نظر مسکو دیگر یک کشور بی‌طرف نیست و نمی‌تواند مدعی نقش میانجی در زمینه حل و فصل بحران اوکراین از جمله تأمین محل مذاکره باشد.

اظهارات زاخارووا که روز شنبه در وب سایت وزارت خارجه روسیه قرار گرفته در پاسخ به سوالات رسانه ای درباره اظهارات وزیر خارجه سوئیس عنوان شد.

«ایگنازیو کاسیس» وزیر امور خارجه سوئیس، پیش از این اعلام کرده بود که سوئیس هر زمان آمادگی دارد تا نشستی را میان طرف های درگیر در اوکراین با هدف حل و فصل صلح آمیز این بحران ترتیب دهد.

وزیر خارجه سوئیس همچنین پیشتر گفته بود که مذاکراتی درباره وضعیت اوکراین در ژنو در حال انجام است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار