واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات

مسکو: آمریکا و ناتو به جنگ اوکراین دامن می‌زنند

مسکو: آمریکا و ناتو به جنگ اوکراین دامن می‌زنند نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌الملل تصریح کرد که آمریکا و متحدان ناتو این کشور با مداخله در امور کشورهای دیگر در حال دامن زدن به جنگ اوکراین هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل، آمریکا و متحدان ناتو این کشور را به مداخله در امور کشورهای دیگر و دامن زدن به ناآرامی‌های جنگ اوکراین متهم کرد.

 

وی در این خصوص گفت: «ایالات متحده و متحدان ناتو این کشور به طرز نامناسبی در هر موضوع بین‌المللی و امور داخلی کشورهای دیگر مداخله می‌کنند و اوکراین یک نمونه بارز از چنین مداخلاتی است».

 

نبنزیا ادامه داد: «کشورهای غربی قبلاً نیز ما را فریب داده‌اند و هم‌اکنون نیز با قائل شدن حق گسترش غیرقابل کنترل ناتو به چنین کاری ادامه می‌دهند».

 

نماینده روسیه در سازمان ملل در ادامه به تجاوزات آمریکا از زمان پایان جنگ سرد تاکنون اشاره کرد و گفت: «از زمان پایان جنگ سرد تاکنون، ایالات متحده ۲۵۱ عملیات نظامی در خارج از قلمرو خود انجام داده است و خسارات سنگینی به کشورهای دیگر تحمیل کرده است».

 

نبنزیا با اشاره به این موارد تصریح کرد: «غرب باید این حقیقت را بپذیرد که بازیگران دیگری در عرصه بین‌المللی وجود دارند که منافع خود را دارند و هم‌زیستی با آن‌ها و حتی همکاری با آن‌ها در خصوص برخی موضوعات بر اساس اصل احترام متقابل ضروری است».

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین در فوریه گذشته، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته دست‌کم ۲۰ درصد از خاک اوکراین را به تصاحب خود درآورد.

 

روسیه پیش از این بارها تأکید کرده که کشورهای غربی با تأمین تسلیحات برای اوکراین به صورت غیررسمی خودشان را وارد جنگ کرده‌اند. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین هفته پیش گفت: «مرز میان دخالت مستقیم و غیرمستقیم بتدریج در حال از بین رفتن است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار