اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

آسوشیتد پرس: امیرعبداللهیان در نشست شورای حقوق بشر سخنرانی می‌کند

آسوشیتد پرس: امیرعبداللهیان در نشست شورای حقوق بشر سخنرانی می‌کند به گزارش خبرگزاری آمریکایی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران دوشنبه در نخستین روز نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل سخنرانی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل دوشنبه (۲۷ فوریه، هشتم اسفند) به آغاز جدیدترین و طولانی‌ترین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل کمک خواهد کرد که وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، یک نماینده ارشد روسیه و وزرای خارجه فرانسه و آلمان در بین تعداد زیادی از مقاماتی هستند که قرار است در آن شرکت کنند.

طبق این گزارش، آغاز نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل که بیش از پنج هفته‌ ادامه خواهد داشت، در میانه نگرانی‌های حقوق بشری از جمله در خصوص جنگ اوکراین و خشونت جدید بین طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی برگزار می‌شود و مجموعه گسترده‌ای از مسائل حقوق بشری از جمله تبعیض، آزادی دین، حق مسکن یا تاثیر مضر تحریم‌های اقتصادی بر مردم عادی و وضعیت کشورهایی چون افغانستان، سوریه، میانمار، نیکاراگوئه و سودان جنوبی را مورد بررسی قرار خواهد داد.

چهل و هفت کشور در بالاترین نهاد حقوق بشر سازمان ملل مستقر در ژنو عضویت دارند و این جلسات در سال سه بار برگزار می‌شود.

به نوشته این گزارش، دوشنبه در میان سخنرانان بعد از گوترش، حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران بین سخنرانی‌های آنالنا بائربوک و کاترین کلونا وزرای خارجه آلمان و فرانسه سخنرانی خواهد کرد. چین گانگ وزیر خارجه چین هم قرار است سخنرانی ویدئویی داشته باشد.

روسیه هم قرار است در بالاترین سطح از زمانی که مسکو سال گذشته عضویت خود در این نهاد سازمان ملل را تعلیق کرد، شرکت کند و سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه این کشور را در جلسه روز پنجشنبه نمایندگی خواهد کرد. آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا هم قرار است در همان روز سخنرانی ویدئویی انجام دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار