هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

علت فوت دختر ۱۱ ساله قمی چه بود؟

علت فوت دختر ۱۱ ساله قمی چه بود؟ پزشک معالج «فاطمه رضایی» و متخصص بیماری کودکان در توضیحاتی درباره مرگ این دختر قمی گفت: بیمار دختر ۱۱ ساله‌ای بود که سه تا چهار روز دچار تب و لرز، بی‌اشتهایی، درد شکم و سرفه شده بود و فوت او ناشی از بیماری عفونی و کلیوی بوده و هیچ علائم و نشانه‌ای از مسمومیت نداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر عبدالحسین پشتیبان روز دوشنبه افزود: بیمار ابتدا مراجعه سرپایی به مراکز درمانی داشته و سرم دریافت کرده بود اما بعد از آن که حالش خوب نمی‌شود به بیمارستان امام رضا(ع) مراجعه و همکاران آن مرکز آزمایش‌های لازم را از وی می‌گیرند. در آزمایش‌ها مشخص می‌شود که «کراتینین» خون بالا است و این کراتینین یعنی فعالیت کلیه اختلال و از سوی دیگر افت اکسیژن نیز داشته است.

وی ادامه داد: همکاران آن بیمارستان بلافاصله، بیمار را به بیمارستان حضرت فاطمه معصومه(س) منتقل کرده که من و تیم پزشکی ویزیت اولیه انجام و آزمایش‌های تخصصی دیگر نیز را برای او انجام دادیم و در آن آزمایش‌ها علاوه بر کراتینین بالا، پلاکت پایین خون و مشکلات آنزیم‌های کبدی نیز مشاهده شد.

این متخصص کودکان اضافه کرد: همچنین ما مشکوک به کووید۱۹ و آنفلوآنزا شدیم و از سوی دیگر مشاوره‌های عفونی، خون، قلب و کلیه نیز برای وی انجام شد و مصرف داروی «آوی آی جی» نیز برای این بیمار آغاز کردیم اما به دلیل شدت بیماری و عدم پاسخ به داروها، متاسفانه به دلیل عفونت شدید، فوت شد.

پشتیبان تاکید کرد: این بیمار هیچ گونه علائم و نشانه‌های مسمومیت نداشته و وی، دچار مشکلات عفونی و کلیوی بود./ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار