آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است

قالیباف: کمیسیون عمران گزارشی درباره مسکن ملی تهیه کند

رییس مجلس به کمیسیون عمران ماموریت داد تا گزارشی نظارتی در خصوص انطباق قرارداد‌های ساخت مسکن توسط دولت با قانون جهش تولید مسکن تهیه کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد سبزی در تذکری شفاهی در جریان جلسه علنی نوبت سوم امروز (دوشنبه) مجلس، بیان کرد: ما قانونی به عنوان جهش تولید مسکن را به تصویب رساندیم و حدود دو سال پیش دولت در شهرستان ساوه ساخت نزدیک به ۲۰۰۰ واحد مسکونی را شروع کرد. ما آمدیم ثواب کنیم، اما کباب شدیم.

وی در ادامه اظهار کرد: دولت نه با متقاضیان قرارداد بست و نه مشخص کرد که چقدر باید آورده داشته باشند. ما چقدر گفتیم قرارداد معینی بسته شود آن موقع معاون وزیر اعلام کرد آورده مردم بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون است. حال امروز بدون هیچ قراردادی گفته اند که متقاضیان باید ۶۰۰ میلیون آورده داشته باشند و ۳۰۰ میلیون وام به آن‌ها تعلق می‌گیرد. این افراد عالبا کارگر بوده و همان ۲۰۰ میلیون را نیز به زور تامین کردند.

نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سال ۹۹ که ساخت مسکن را شروع کردند قیمت مصالح و تورم که به میزان امروز نبود. واحد ۸۵ متری را ۱۳۰ متر با لحاظ کردن مشاعات با مردم حساب می‌کنند. مردم از این وضعیت نگران و ناراحت هستند. اصلا نمی‌خواهد دولت خانه بسازد. زمین و تسهیلات در اختیار مردم قرار دهد مردم خودشان خانه خواهند ساخت.

وی در ادامه تاکید کرد: ما که کمبود زمین نداریم. چرا باید در شهر‌های کوچک آپارتمان سازی انجام دهیم؟ از سوی دیگر از آنجا که شهرستان ساوه مهاجرپذیر است اکنون ۲۲ محله حاشیه‌ای ایجاد شده که منازل آن آب و برق و گاز دارند. این افراد خانه‌های خود را ساخته اند، پس بهتر است هرچه زودتر وضعیت سکونت آن‌ها تعیین تکلیف شود.

محمد باقر قالیباف رئیس جلسه در پاسخ به تذکر وی، بیان کرد: از رئیس کمیسیون عمران درخواست می‌کنم در رابطه با بحث مسکن گزارشی را تهیه کنند تا در جلسه نظارتی مجلس قرائت شود. در این گزارش به نوع نحوه قرارداد‌ها پرداخته و کنترل شود این قرارداد‌ها منطبق با قانون جهش تولید مسکن باشد. این مشکل در برخی از شهر‌های دیگر نیز ایجاد شده است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار