شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا»

افزایش صادرات نفت روسیه به کشور‌های شمال آفریقا

افزایش صادرات نفت روسیه به کشور‌های شمال آفریقا پس از تحریم‌های کشور‌های غربی ضد روسیه شمال آفریقا به مقصد صادرات نفت روسیه بدل شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 28
کد خبر: ۱۷۴۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، نشریه وال استریت ژورنال مدعی شده است که کشور‌های شمال آفریقا می‌توانند نفت وارداتی خود از روسیه را به کشور‌های اروپایی صادر کنند. این موضوع پس از آن روی داد که صادرات نفت روسیه به کشور‌های شمال آفریقا به طور قابل توجهی افزایش یافت. پس از تحریم‌های کشور‌های غربی ضد روسیه شمال آفریقا به مقصد صادرات نفت روسیه بدل شده است و درآمد قابل توجهی را نصیب این کشور می‌کند.

 

براساس گزارش آر تی، میزان واردات نفت مغرب از روسیه در ماه گذشته به ۲ میلیون بشکه رسیده است. واردات نفت تونس هم از روسیه در ماه ژانویه ۲.۸ میلیون بشکه بود که انتظار می‌رود این میزان در ماه ژانویه به بیش از سه میلیون بشکه برسد.

 

لعید زقلامی، استاد دانشگاه در الجزایر در این خصوص گفت: د. هم اکنون کشورهایی، چون مغرب و تونس به نفت نیاز دارند. این فرصت خوبی است که آن‌ها هم اکنون نفت روسیه را خریداری کنند. تونس و مغرب خود را متعهد به رعایت تحریم‌های اتحادیه اروپا و آمریکا ضد روسیه نمی‌دانند. این فرصت خوبی است که این کشور منابع مورد نیاز انرژی خود را از روسیه تامین کنند.

 

او میزان تاثیرگذاری تحریم‌های غرب بر صادرات نفت روسیه نیز گفت: اتحادیه اروپا هم اکنون با بحران انرژی روبرو هستند. آن‌ها به دنبال منابع دیگری برای تامین انرژی خود هستند. شمار زیادی از مقامات کشور‌های اروپایی برای خرید گاز در هفته‌های اخیر به الجزایر آمده اند. آن‌ها به شدت به دنبال گاز الجزایر هستند. الجزایر توافق نامه بلندمدت صادرات گاز با ایتالیا دارد و به این کشور‌ها اعلام شده است که اگر به گاز نیاز دارند باید به ایتالیا بروند. الجزایر همچنین خودش به گاز نیاز دارد. اگر کشور‌های اروپایی خواهان گاز الجزایر هستند باید به الجزایر بیایند و در اینجا سرمایه گذاری کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار