کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کرملین: مناطق ضمیمه شده به خاک روسیه قابل مذاکره نیستند

سخنگوی کاخ کرملین تأکید کرد مسکو حاضر به مصالحه درباره مناطق ضمیمه شده به خاک خود نیست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۶ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 28
کد خبر: ۱۷۵۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر در حالی جنگ اوکراین وارد دومین سال خود می‌شود که کشور‌های مختلف از آمادگی‌شان برای میانجی‌گری به منظور پایان مخاصمه میان دو طرف خبر دادند. چین یکی از این کشور‌ها بود که برنامه‌ای ۱۲ ماده‌ای در این زمینه ارائه کرد، اما کشور‌های غربی بدون بررسی این پیشنهاد آن را رد کرده و بر ادامه نبرد تأکید کردند. با این حال مسکو از هرگونه میانجی‌گری برای پایان جنگ استقبال می‌کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کاخ کرملین امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد: «مسکو آغوش خود را برای هرگونه مذاکره با طرف اوکراینی به منظور پایان جنگ باز کرده است، اما ما از مناطق جدیدی که به خاک روسیه ضمیمه شده است چشم‌پوشی نخواهیم کرد.»

«دمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین در این باره به رسانه‌ها گفت: «مسکو هرگز از مواضع خود درباره مناطق ضمیمه شده عقب‌نشینی نخواهد کرد، زیرا این مناطق با نظر مردم و پس از برگزاری همه‌پرسی در سال میلادی گذشته به خاک مادری روسیه بازگشته‌اند.»

وی تأکید کرد: «براساس قوانین فدراسیون روسیه مناطق جدیدی که به خاک ما ضمیمه شده است دیگر بخشی از سرزمین مادری تلقی می‌شود و هرگز قابل چشم‌پوشی نخواهد بود. این یک واقعیت بسیار مهم است و ما حاضر به مصالحه در این زمینه نیستیم.»

روسیه پس از برگزاری همه‌پرسی در ماه سپتامبر سال گذشته میلادی، ۴ منطقه دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپروژیا را به خاک خود ضمیمه کرد. پسکوف تأکید دارد مسکو از مذاکره برای پایان جنگ استقبال می‌کند، اما به شرطی که کی‌یف مالکیت روسیه بر این مناطق را بپذیرد.

این مقام روس گفت: «با وضعیت مساعد و نگرش مناسب اوکراینی‌ها، می‌توان این موضوع را در میز مذاکره حل کرد. اما نکته اصلی در این میان رسیدن به اهدافمان است.»

روسیه به دنبال کنترل کامل این ۴ منطقه است و اکنون در میدان نبرد به دنبال خارج کردن کامل این مناطق از دست نیرو‌های اوکراینی است. اوکراین و کشور‌های غربی با این حال همه‌پرسی انجام شده را قبول ندارند و الحاق این مناطق به روسیه را غیرقانونی می‌دانند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر