ساختار تشکیلاتی طب سنتی در وزارت بهداشت تصویب شد-راهبرد معاصر
پاسدار محمدرضا نقدی: هیچ خونی در سوریه هدر نرفته / باید خود را برای حوادث بزرگ آماده کنیم آیت‌الله نوری همدانی: ایران ام‌القرای جهان اسلام است/ حفظ‌ ام‌القراء از اوجب واجبات است مشاور عملیات سپاه: وعده صادق ۳ بلاشک انجام می‌شود/ اسرائیل در انتظاری فرسایشی اسیر شده است تقدیم فراز‌هایی از دیدگاه‌های رهبر انقلاب درباره حضرت مسیح (ع) به پاپ نشست سران قوا با موضوع مدیریت بازار ارز فرمانده نیروی زمینی ارتش: نیرو‌های مسلح مانع هرگونه تعرض به خاک ایران اسلامی خواهند شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌ها سال آینده برگزار می‌شود در هفدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش چه گذشت؟ احتمال تمدید فعالیت شورا‌های ششم قوت گرفت / شورا‌ها چندساله می‌شود؟ تصویری از دیدار سردار سلیمانی و خانواده اش با رهبر انقلاب + عکس علم الهدی: جریان دیگری را در عرصه مقاومت شکل خواهیم داد پاسخ نبویان، نماینده تهران به اعتراض رسایی: دبیرخانه شورای امنیت، ابلاغ قانون حجاب را به تعویق انداخته است خطیب نمازجمعه تهران: افزایش قیمت دلار و تضعیف ارزش پول ملی خطری جدی است زینب سلیمانی: مسئولان بخشی از وفاداری مردم را با تلاش و پیگیری‌های خود جبران کنند مداح وحدت‌شکن تحت پیگرد قضایی قرار گرفت

ساختار تشکیلاتی طب سنتی در وزارت بهداشت تصویب شد

رئیس فراکسیون طب سنتی ایران در مجلس شورای اسلامی از تصویب ارتقای ساختار تشکیلاتی طب ایرانی در وزارت بهداشت خبر داد و گفت: سازمان اداری استخدامی با تسریع در عملیاتی کردن این مصوبه زمینه اجرای اسناد بالادستی را مهیا کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 01
کد خبر: ۱۷۵۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، زهره الهیان روز چهارشنبه درباره تصویب ارتقای ساختار تشکیلاتی دفتر طب ایرانی به خبرنگاران گفت: با موافقت هیات وزیران؛ ساختار تشکیلاتی معاونت طب سنتی ایرانی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصویب شد تا زمینه برای تحقق اهداف اسناد بالادستی و توسعه منطقی طب ایرانی بیشتر فراهم شود.

رئیس فراکسیون طب سنتی ایران با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر بازشناسی، تبیین، ‌ترویج، توسعه و نهادینه کردن طب ایرانی در کنار طب رایج در بند ۱۲ سیاست‌های کلی سلامت، افزود: در سال ۱۳۹۲ بر اساس مصوبه دولت وقت معاونت طب سنتی در وزارت بهداشت ایجاد شد ولی متاسفانه وزیر بهداشت دولت قبل در سال ۱۳۹۳ این معاونت را بدون‌ محمل قانونی لغو و آن را به دفتر طب ایرانی تقلیل داد.

الهیان تاکید کرد: این روند سبب شد تا بسیاری از اهداف پیش بینی شده در سال‌های گذشته مرتبط با طب ایرانی مصرح در اسناد بالادستی نظام از جمله سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و قوانین برنامه پنجم و ششم توسعه کشور به دلیل عدم همخوانی ساختار موجود با اهداف مذکور تحقق نیابد.

وی رویکرد دولت قبل در این زمینه را مصداق عدم بهره گیری از ظرفیت‌های موجود و محروم کردن مردم از خدمات استاندارد طب ایرانی عنوان کرد.

رئیس فراکسیون طب سنتی ایران گفت: نمایندگان مردم در مجلس با دریافت اعلام نیاز جامعه برای بهره گیری از خدمات تأیید شده و استاندارد طب ایرانی همواره بر اثرات مثبت توسعه منطقی و روشمند طب ایرانی بر مؤلفه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و به ویژه سلامت آحاد مردم تأکید کرده و خواستار اصلاح این اشتباه و ارتقاء جایگاه طب سنتی بودند.

الهیان با قدردانی از هیات دولت و وزیر بهداشت به دلیل رویکرد مثبت و منطقی نسبت به این ظرفیت بومی و تصویب ارتقای ساختار تشکیلاتی معاونت طب سنتی ایرانی خاطرنشان کرد: امیدواریم سازمان اداری استخدامی با تسریع در عملیاتی کردن این مصوبه هرچه سریعتر زمینه اجرای اسناد بالادستی را مهیا کند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر