ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

کاخ‌سفید: چین گزینه کمک نظامی به روسیه را کنار نگذاشته است

هماهنگ کننده امور راهبردی در کاخ سفید روز جمعه در مصاحبه‌ای گفت که به نظر نمی‌رسد چین گزینه ارائه کمک‌های نظامی به روسیه را کنار گذاشته باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «جان کربی» هماهنگ کننده امور راهبردی در کاخ سفید روز جمعه گفت که به نظر نمی‌رسد چین گزینه ارائه کمک‌های نظامی به روسیه را کنار گذاشته باشد.

 

وی که با شبکه خبری سی‌ان‌ان مصاحبه می‌کرد، افزود: «جو بایدن (رئیس جمهور آمریکا) و اولاف شولتز (صدر اعظم آلمان) در جریان دیدار روز جمعه خود درباره کمک‌هایی که اوکراین برای جنگ شدید خود در جریان بهار و تابستان به آن نیاز دارد، رایزنی خواهند کرد».

 

جان کربی اضافه کرد: «ارائه جنگنده‌های اف-16 به اوکراین بخشی از مذاکرات بایدن و شولتز نخواهد بود».

 

پیشتر «کالین کال»، معاون امور سیاسی وزیر دفاع آمریکا گفت، واشنگتن ارسال جنگنده‌های اف-16 برای اوکراین را اولویت در نظر نمی‌گیرد و مقام‌های اوکراینی ممکن است این جنگنده‌ها را «هرگز دریافت نکنند».

 

کالین کال در سخنرانی در یک جلسه کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفت، واشنگتن هنوز هیچ برنامه‌ای برای آموزش خلبانهای اوکراینی شروع نکرده است.

 

این مقام رده بالای وزارت دفاع آمریکا در این جلسه تصریح کرد: «ما هنوز آموزش دادن به نظامیان اوکراینی در زمینه استفاده از جنگنده اف-16 را شروع نکرده‌ایم. طبق ارزیابی ما، زمانبندی تحویل این جنگنده‌ها و زمانبندی برنامه آموزشی اساسا یکسان و حدودا 18 ماه هستند.»

 

معاون وزیر دفاع آمریکا گفت، هنوز هیچ تصمیمی از طرف آمریکا و متحدانش برای ارسال این جنگنده‌های نسل جدید به اوکراین گرفته نشده بنا بر این شروع کردن برنامه آموزش به خلبانهای نیروهای مسلح اوکراین بی معنی است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار