«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

تهدید اروپا علیه چین: به روسیه کمک نظامی کنید تحریم می‌شوید

تهدید اروپا علیه چین: به روسیه کمک نظامی کنید تحریم می‌شوید خبرگزاری رویترز به نقل از منابعی در داخل اتحادیه اروپا خبر داد که این اتحادیه تاکید کرده در صورتی که اطلاعاتی دریافت کند که نشان دهد چین به روسیه تسلیحات داده، اقدام به تحریم پکن خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ خبرگزاری رویترز به نقل از منابعی در داخل اتحادیه اروپا خبر داد در صورتی که اتحادیه اروپا اطلاعاتی دریافت کند که تایید کند چین اقدام به ارسال تسلیحات به روسیه کرده، این اتحادیه تحریم‌هایی را علیه چین اعمال خواهد کرد.

 

خبرگزاری رویترز نوشت که کمک چین به روسیه، آخرین خط قرمز این اتحادیه درباره پکن خواهد بود و اتحادیه اروپا این اقدام را با تحریم پاسخ خواهد داد.

 

جان کربی، هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در کاخ سفید روز پنجشنبه گفت واشنگتن معتقد است چین هنوز برای ارسال کمک نظامی به روسیه تصمیم نگرفته است.

 

جان کربی در نشستی که روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران برگزار شد در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است چین از طریق بلاروس به روسیه کمک نظامی ارسال کند گفت: «هنوز شاهد آن نیستیم که چین تصمیمی برای ارائه کمک‌های مرگبار به روسیه گرفته باشد.»

 

کربی اضافه کرد: «ما معتقد نیستیم که آنها این مسئله را از دستور کارشان کنار گذاشته‌اند و از طرف دیگر هم معتقد نیستیم که تصمیم نهایی را در این خصوص گرفته باشند.»

 

وی اضافه کرد: «فکر نمی‌کنم عاقلانه باشد که به پیشواز مسائل برویم. ما نگرانی‌هایمان در این خصوص را به چین انتقال داده‌ایم و خودشان هم باید همین احساس را داشته باشند.»

 

این اظهارات در حالی مطرح شد که آمریکا از اصلی‌ترین کشورهای ارسال‌کننده بسته کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین بوده است. روسیه بارها به آمریکا و متحدانش درباره ارسال چنین کمک‌هایی هشدار داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار