عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

عربستان پخش نمازهای ماه رمضان در رسانه ها را ممنوع کرد

عبداللطیف آل الشیخ وزیر امور اسلامی عربستان سعودی بخشنامه ای ده بندی در آستانه ماه مبارک رمضان صادر کرده و در آن ۱۰ دستورالعمل را برای ماه رمضان اعلام کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر عربستان سعودی اعلام کرد که برپایی سفره های افطاری در مساجد در ماه مبارک رمضان مجاز است اما فیلم برداری و پخش نمازها در این ماه مبارک ممنوع است.

به گزارش شفقنا، این موضوع در بیانیه وزارت امور اسلامی عربستان سعودی در توییتر و اظهارات عبدالله العنزی سخنگوی این وزارتخانه در گفتگو با تلویزیون دولتی عربستان مطرح شده است.

براساس این بیانیه، عبداللطیف آل الشیخ وزیر امور اسلامی عربستان سعودی بخشنامه ای ده بندی در آستانه ماه مبارک رمضان صادر کرده و در آن ۱۰ دستورالعمل را برای ماه رمضان اعلام کرده است.

از جمله موارد ذکر شده در این دستورالعمل عبارتند از: «عدم غیبت امامان جماعت و موذنان جز در مواقع ضروری»، «رعایت زمان اذان براساس تقویم کشور»، «رعایت حال مردم در نماز تراویح و طولانی نکردن دعای آن» و «پایان نماز تهجد در ده روز آخر ماه رمضان تا قبل از اذان صبح به مدتی کافی که باعث اذیت نماگزاران نشود».

در این دستورالعمل همچنین فیلم برداری از امام جماعت و نمازگزاران در هنگام برپایی نماز و پخش مستقیم آن در رسانه های مختلف ممنوع اعلام شده است.

در این بیانیه همچنین بر عدم جمع آوری کمک های مالی برای طرح های افطاری روزه داران و سایر موارد تاکیده شده و آمده است که افطار روزه داران باید در اماکن آماده شده برای آن در مساجد و تحت مسئولیت امام جماعت و موذن صورت گیرد./عصر ایران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده