چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

دستگیری دیپلمات‌های عربستانی به اتهام فساد

دستگیری دیپلمات‌های عربستانی به اتهام فساد سازمان کنترل و مبارزه با فساد در عربستان سعودی، از بازداشت معاون سابق سفیر ریاض در بنگلادش، معاون کنسولی و چند نفر دیگر در ارتباط با پرونده تجارت ویزای کار خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان کنترل و مبارزه با فساد اداری عربستان اعلام کرد که ۴ نفر از شهروندان بنگلادشی که در این کشور به طور غیرقانونی مشغول تجارت ویزا بوده‌اند، دستگیر شده‌اند.

 

براساس گزارش خبرگزاری رسمی دولت عربستان «واس»، و با توجه به نتایج تحقیقات انجام‌شده، شهروندان بنگلادشی اعتراف کردند که با همدستی کارمندان سفارت عربستان سعودی در کشورشان مشغول این کار غیرقانونی بوده‌اند.

 

در این گزارش آمده است: با توجه به آنچه از نتایج فاش شده، رئیس بخش کنسولی سفارت عربستان در بنگلادش، «عبدالله فلاح مداحی الشمری» معاون سابق سفیر و «خالد ناصر عایض القحطانی» معاون بخش کنسولی سفارت ریاض در بنگلادش در ارتباط با این پرونده دستگیر شده‌اند.

 

دلیل دستگیری آن‌ها تبانی با شهروندان بنگلادشی بوده و طی تحقیقات ثابت شده که در زمان کار در سفارت ریاض مبلغ ۵۴ میلیون ریال در قبال کمک به صدور ویزای کار در عربستان دریافت کرده‌اند. آن‌ها اقرار کرده‌اند که بخشی از آن مبالغ در داخل پادشاهی را توسط افراد مقیم دریافت کرده و بقیه آن‌ها را در خارج از عربستان سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

 

پیش‌تر یک منبع رسمی در سازمان کنترل و مبارزه با فساد اداری عربستان اعلام کرده بود که با همکاری وزارت امور داخلی سعودی دو کارمند این وزارتخانه را بازداشت کرده است. اتهام این دو کارمند، اجبار شهروندان سعودی به امضای تعهد مالی ۲۳ میلیون ریالی به نفع یک سرمایه‌گذار خارجی بوده و حالا فعالیت این سرمایه‌گذار هم به حالت تعلیق درآمده است.

 

در جزئیات فاش شده از این فساد اداری، آمده است که آن دو کارمند متخلف، در ازای دریافت مبلغ ۶۰هزار ریال از سرمایه گذار با تاجران ویزا در عربستان همکاری کرده‌اند؛ یکی از ماموران امنیت دادگاه و دیگری از نیروهای ویژه پلیس ریاض بودند.

 

با بازرسی محل سکونت این شهروندان بنگلادشی ساکن سعودی، مبلغ ۲۰ میلیون ریال وجه نقد، اشیاء باستانی، شمش طلا و چند خودروی لوکس کشف و مشخص شده که حاصل فروش ویزا در عربستان هستند.

 

این در حالی است که طی چند ماه گذشته سازمان کنترل و مبارزه با فساد اداری عربستان اعلام کرده بود تعداد ۲ هزار و ۳۶۴ پرونده از سوی سازمان حسابرسی و مبارزه با فساد عربستان سعودی مورد بررسی قرار گرفته است. در این راستا از ۳۰۷ تحقیقات به عمل آمده و از میان آن‌ها ۱۴۲ نفر به زندان افتاده‌اند که برخی از بازداشت‌شدگان به قید کفالت آزاد شده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار