آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

در اقدامی کم‌سابقه؛ وزیر دفاع روسیه با نیرو‌های نظامی در اوکراین دیدار کرد

در اقدامی کم‌سابقه؛ وزیر دفاع روسیه با نیرو‌های نظامی در اوکراین دیدار کرد وزیر دفاع روسیه پس از بازدید از نیرو‌های نظامی این کشور در اوکراین و اهدای مدال به آنها، با فرماندهان ارشد مستقر در کی‌یف دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه در این بازدید پست فرماندهی پیشروی یکی از تشکیلات منطقه نظامی شرقی در جهت دونتسک جنوبی را بازرسی کرد.

 

به گزارش رویترز، در ویدئویی که این وزارتخانه منتشر کرده است، شویگو در حال اعطای مدال به پرسنل نظامی روسیه و گردش در یک شهر ویران شده همراه با سرهنگ ژنرال رستم مرادوف فرمانده منطقه دیده می‌شود.

 

در ویدئوی دوم که اواخر روز شنبه توسط این وزارتخانه منتشر شد نیز وی در حال ریاست جلسه‌ای با فرماندهان ارشد از جمله والری گراسیموف رئیس ستاد کل ارتش و ژنرال سرگئی سوروویکین یکی از معاونان گراسیموف در کمپی در اوکراین دیده می‌شود.

 

شویگو که از سال ۲۰۱۲ به عنوان وزیر دفاع روسیه منصوب شده است، به دلیل عملکرد خود در برخی عملیات مورد انتقاد شدید برخی نظامی‌ها قرار گرفته است.

 

ماه گذشته یوگنی پریگوژین رئیس گروه واگنر، شویگو و همکارانش را به دلیل جلوگیری از ارسال مهمات به شبه نظامیانش به خیانت متهم کرد.


این در حالی است که روز گذشته نبرد بین نیرو‌های روسی و اوکراینی در شهر باخموت اوکراین به اوج خود رسید و هر طرف مدعی پیروزی‌هایی در این جبهه شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار