با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

پیشنهاد محسن رضایی برای تاسیس بانک مشترک ایران و آفریقا

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور با بیان اینکه تاسیس بانک مشترک ایران و آفریقا در دستور کار قرار دارد، گفت: تاسیس بانک مشترک بین ایران و قاره آفریقا به توسعه روابط کمک می‌کند و نیاز به دلار و یورو را کاهش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، محسن رضایی امروز در اجلاس بین‌المللی همکاری‌های علمی، اقتصادی ایران و کشورهای غرب آفریقا با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران برای کشورهای آفریقایی احترام بسیاری قائل است، اظهار داشت: قاره آفریقا گنج پنهان خداوند است. بسیاری تلاش کردند چهره نامطلوبی از مردمان این سرزمین به نمایش گذارند اما ایران اعتقاد به برابری همه ملت‌ها دارد و هیچ ملتی را برتر از دیگری نمی‌داند. 

معاون اقتصادی رئیس جمهوری افزود: آفریقا پس از قرن‌ها مبارزه توانسته به استقلال برسد و در مسیر پیشرفت قرار بگیرد لذا آفریقا تفاوتی با قاره‌های دیگر ندارد و می‌تواند با اقتصادی موفق جایگاه بین‌المللی خود را بدست آورد. 

رضایی اظهار داشت: ایران نیز به دنبال اقتصاد غنی است و بنابراین این موضوع هدفی مشترک ایجاد می‌کند که می‌توانیم با برنامه‌ریزی جدید به توسعه یکدیگر کمک کنیم. 

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری، تولید و بازار از شاخصه‌های مهم تولید ثروت برای کشورها به شمار می‌روند، بیان داشت: تولید بدون تجارت ثمر ندارد و سرمایه‌گذاری به تنهایی کمکی به اقتصاد نمی‌کند اما ایران و آفریقا با فعال کردن این سه شاخصه به صورت مشترک می‌توانند دستاوردهای بسیاری را رقم بزنند. 

معاون اقتصادی رئیس جمهوری بیان داشت: ایجاد شرکت‌های تجاری از راهکارهایی است که می‌تواند به توسعه روابط ایران و آفریقا کمک کند. 

وی ایجاد بانک مشترک ایران و آفریقا را سرآغاز خوبی برای توسعه روابط عنوان کرد و گفت: در این صورت می‌توانیم بدون نیاز به یورو و دلار با پول‌های کشورها تجارت خود را انجام دهیم که نفع دو کشور را به دنبال دارد. 

رضایی افزود: در ایران، مقام معظم رهبری در امتداد بنیان گذار انقلاب، تفکر عدالت خواهی را در داخل و خارج دنبال می‌کنند و باید دست به دست هم دهیم تا پرجم عدالت در جهان برافراشته شود. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار