طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی

پیشنهاد محسن رضایی برای تاسیس بانک مشترک ایران و آفریقا

پیشنهاد محسن رضایی برای تاسیس بانک مشترک ایران و آفریقا معاون اقتصادی رئیس‌جمهور با بیان اینکه تاسیس بانک مشترک ایران و آفریقا در دستور کار قرار دارد، گفت: تاسیس بانک مشترک بین ایران و قاره آفریقا به توسعه روابط کمک می‌کند و نیاز به دلار و یورو را کاهش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، محسن رضایی امروز در اجلاس بین‌المللی همکاری‌های علمی، اقتصادی ایران و کشورهای غرب آفریقا با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران برای کشورهای آفریقایی احترام بسیاری قائل است، اظهار داشت: قاره آفریقا گنج پنهان خداوند است. بسیاری تلاش کردند چهره نامطلوبی از مردمان این سرزمین به نمایش گذارند اما ایران اعتقاد به برابری همه ملت‌ها دارد و هیچ ملتی را برتر از دیگری نمی‌داند. 

معاون اقتصادی رئیس جمهوری افزود: آفریقا پس از قرن‌ها مبارزه توانسته به استقلال برسد و در مسیر پیشرفت قرار بگیرد لذا آفریقا تفاوتی با قاره‌های دیگر ندارد و می‌تواند با اقتصادی موفق جایگاه بین‌المللی خود را بدست آورد. 

رضایی اظهار داشت: ایران نیز به دنبال اقتصاد غنی است و بنابراین این موضوع هدفی مشترک ایجاد می‌کند که می‌توانیم با برنامه‌ریزی جدید به توسعه یکدیگر کمک کنیم. 

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری، تولید و بازار از شاخصه‌های مهم تولید ثروت برای کشورها به شمار می‌روند، بیان داشت: تولید بدون تجارت ثمر ندارد و سرمایه‌گذاری به تنهایی کمکی به اقتصاد نمی‌کند اما ایران و آفریقا با فعال کردن این سه شاخصه به صورت مشترک می‌توانند دستاوردهای بسیاری را رقم بزنند. 

معاون اقتصادی رئیس جمهوری بیان داشت: ایجاد شرکت‌های تجاری از راهکارهایی است که می‌تواند به توسعه روابط ایران و آفریقا کمک کند. 

وی ایجاد بانک مشترک ایران و آفریقا را سرآغاز خوبی برای توسعه روابط عنوان کرد و گفت: در این صورت می‌توانیم بدون نیاز به یورو و دلار با پول‌های کشورها تجارت خود را انجام دهیم که نفع دو کشور را به دنبال دارد. 

رضایی افزود: در ایران، مقام معظم رهبری در امتداد بنیان گذار انقلاب، تفکر عدالت خواهی را در داخل و خارج دنبال می‌کنند و باید دست به دست هم دهیم تا پرجم عدالت در جهان برافراشته شود. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha