سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

شورای عالی انقلاب فرهنگی: بزودی عوامل داخلی و خارجی بدحالی دانش آموزان معرفی می‌شوند

شورای عالی انقلاب فرهنگی: بزودی عوامل داخلی و خارجی بدحالی دانش آموزان معرفی می‌شوند شورای عالی انقلاب فرهنگی در بیانیه‌ای با اشاره به بدحالی دانش‌آموزان در برخی مدارس کشور تاکید کرد: به زودی عوامل داخلی و خارجی بر هم زنندۀ امنیت کشور، با اهتمام دستگاه‌های امنیتی و انتظامی معرفی خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 10
کد خبر: ۱۷۶۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به بدحالی دانش‌آموزان در برخی مدارس کشور بیانیه‌ای صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

یَوْمَ لَا یُغْنِی عَنْهُمْ كَیْدُهُمْ شَیْئًا وَلَا هُمْ یُنْصَرُونَ.
آن روزی که مکر و تدبیرشان هیچ به کارشان نیاید و هیچ کس یاریشان نکند.(طور46)

ناامنی و تشویش اذهان عمومی کشور با هدف قرار دادن پاک‌ترین و معصوم‌ترین قشر جامعه یعنی دختران دانش‌آموز کشور، طی روزهای گذشته توسط دشمن و ایادی فریب‌خوردۀ آنان با برنامه ریزی جنگ ترکیبی تنها با آگاه سازی عمومی و جدّیت مسئولان ذی ربط و همراهی مردم متدین و همیشه در صحنه، میّسر است.

بی‌شک جمهوری اسلامی ایران، اجازۀ هیچگونه دست‌درازی و تعدّی به شهروندان خود را نخواهد داد و به زودی عوامل داخلی و خارجی بر هم زنندۀ امنیت کشور، با اهتمام دستگاه‌های امنیتی و انتظامی معرفی خواهند شد و بی‌هیچ اغماضی آنان را به سزای اعمال خود می رسانند.

اما آنچه دختران دانش‌آموز عزیزمان و خانواده‌های محترم و مدیران و معلمان دلسوز مدارس باید در این مقطع توجه داشته باشند این است که با عنایت اینکه درصد عمده موارد گزارش شده از حوادث مذکور ناشی از رفتار هیجانی و استرس های دانش آموزان و دختران عزیز ناشی از فشار روحی این حرکت مذبوحانه دشمن گزارش شده است، باید مراقب فضاسازی‌ها و شائبه‌انگیزی‌های دشمن در فضاهای مجازی و حقیقی بود تا ترفند دشمنان خنثی گردد.

بی‌گمان این جنگ ترکیبی مرکّب دشمن و تغییر روش در فتنه‌انگیزی بر خلاف نقشه‌های شوم آنان، حرکتی نیست که ملت بیدار و آگاه ایران را از مسیر رشد و بالندگی خود دور سازد.
اولیا و مربیان مدارس خود بهتر می‌دانند که عمق این جنایت زشت و خبیثانه و غیر انسانی تنها در صدد ایجاد رعب و وحشت و اضطراب با هدف دور نمودن دانش‌آموزان از فضای با نشاط تحصیل حضوری در مدارس و کشاندن آنان به دالان‌های تاریک و پرخطر فضای مجازی است.

آمارها گویای آن است که کوچ اجباری به فضای مجازی در دوران فراگیری کرونا، چه لطمات جبران‌ناپذیری را بر روحیه و پرورش استعدادهای آیندۀ ایران اسلامی در مدارس و در دانشگاه‌ها وارد ساخت؛ بنابراین، رسالت مسئولان آموزش و پرورش به خصوص معلمان و مدیران گرانقدر مدارس از یک سو و دلسوزی اولیای دانش‌آموزان از سوی دیگر باید در حرکتی هم‌افزا ضمن آگاهی‌بخشی، بحران ایجاد شده را مدیریت کرده و اضطراب و استرس های وارده به دانش آموزان و خانواده محترمشان را با کنترل هیجانات بکاهند تا کشور به توفیق الهی از این سناریوی ضعیف دشمن نیز به سلامتی بگذرد.

فرمان رهبری فرزانه، حضرت آیت‌ الله العظمی خامنه ای (مدظله)، در حمایت کامل از امنیت روانی و سلامت دانش آموزان، موجب راهنمایی بسوی هدف و دلگرمی همۀ ماست و جدّیت مسئولان ذی‌ربط را در بخش‌های مختلف دوچندان خواهد کرد.با این حال، بر رسانه‌های گروهی، به ویژه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و شبکه های اجتماعی جبهه فرهنگی انقلاب فرض است با نگاه مسئولانه‌تر به این جنایت سازمان‌یافته، نسبت به تبیین کامل ماجرا با برگزاری نشست‌های کارشناسانه و حضور نخبگان علمی ذی‌ربط، به بررسی و تحلیل تخصصی و علمی ابعاد مختلف و چندجانبۀ اجتماعی، فرهنگی، بهداشتی، امنیت این موضوع بپردازند.

همچنین با دعوت از نمایندگان دستگاه‌های مسئول، اقدامات انجام‌شده در خصوص شناسایی عوامل آن را شفاف سازی کنند تا حس اعتماد عموم مردم به مسئولان نظام افزایش یابد.
تردیدی نیست مردم بصیر و انقلابی ایران اسلامی، این تهدید و ترفند دشمن را به فرصتی برای همدلی بیشتر و در نهایت تقویت نظام تبدیل می کنند و به همت برنامه‌ریزی هوشمندانه و اقدام به هنگام مسئولان نظام در بخش‌های مختلف، همچون گذشته دشمنان مردم را ناکام و ناامید خواهد ساخت.

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

19 اسفند 1401/ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار