توقف واردات آلومینیوم و فولاد کانادا از روسیه-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

توقف واردات آلومینیوم و فولاد کانادا از روسیه

کانادا روز جمعه خبر داد که در اعتراض به ادامه جنگ اوکراین، واردات آلومینیوم و فولاد از روسیه را متوقف خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 11
کد خبر: ۱۷۶۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «کریستا فریلند» معاون نخست وزیر کانادا روز جمعه از اقدامات جدید این کشور علیه روسیه خبر داد.

 

بر اساس گفته فریلند که وزیر اقتصاد کانادا نیز به شمار می‌آید، اوتاوا تصمیم گرفته است که محصولات آلومینیوم و فولاد روسیه را به دلیل ادامه جنگ این کشور با اوکراین، ممنوع کند.

 

چند روز پیش بود «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا اعلام کرده بود که این کشور 4 تانک لئوپارد 2 به اوکراین ارسال خواهد کرد.

 

وی در ادامه سخنانش گفت 23.5 میلیون دلار کمک‌های بیشتر برای تقویت امنیت و ثبات اوکراین به این کشور خواهیم داد.

 

ترودو در ادامه گفت که این کشور 123 نفر و 63 نهاد روس را که در میان آنها مقام‌های دولتی نیز بوده‌اند تحریم کرده است.

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته لوهانسک در منطقه شرقی دونباس اوکراین را به کنترل خود درآورده و در تلاش برای تسلط بر همه مناطق دونتسک است./ فارس

ارسال نظر