اینستاگرام انتشار ویدئو‌های طولانی و افقی را آزمایش می‌کند سوئد استفاده کارمندان دولت از ChatGPT و Claude را ممنوع کرد شیوه جدید دریافت دارو‌های خاص با کدرهگیری پیامکی آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان سال جاری برگزار می‌شود؟ بیل گیتس: دو دهه آینده از پرآشوب‌ترین دوره‌های تاریخ بشر خواهد بود / دو دهه پرتلاطم پیش از تحقق وعده‌های هوش مصنوعی آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش امسال برگزار می‌شود؟ مدارس خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شدند ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۶ از یکشنبه ۳ آبان + شرایط و جزئیات ثبت نام داوطلبان کلاس‌های دانشگاه فرهنگیان مشهد از ۴ تا ۱۸ آبان مجازی شد دستورالعمل ویژه تداوم آموزش در شرایط بحرانی از زبان وزیر آموزش و پرورش علیرضا عرب شهردار رباط‌کریم شد آخرین وضعیت شیوع وبا در کشور | ۱۰ هزار کیت تشخیص وبا به ایران رسید کاربران ایرانی گوگل برای جلوگیری از مشکل ورود، گزینه «تأیید شماره تلفن» را غیرفعال کنند هشدار هواشناسی برای تهران و البرز / رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه است جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان

تقدیر آیت‌الله مکارم شیرازی از اقدامات دستگاه قوه قضائیه؛ حجت‌الاسلام رئیسی مرد تحول در دستگاه قضایی است

مرجع تقلید شیعیان در دیدار حجت‌الاسلام رئیسی از اقدامات صورت گرفته در دستگاه قضا در زمینه وضعیت زندانیان، مهریه و کاهش پرونده‌های قضایی تقدیر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  این مرجع تقلید در دیدار رئیس قوه قضائیه از زحمات وی در این مدت نسبتاً کوتاه تقدیر و تشکر کرد و او را مرد تحول در دستگاه قضایی دانست.

 

وی با اشاره به سرنوشت زندانیان مهریه خاطرنشان کرد: بحمدالله این مسئله به حداقل رسیده و باقیمانده آن نیز برطرف می‌شود.

 

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه یکی از مشکلات مهم در دستگاه قضایی این است که عده‌ای محکوم‌ به قصاص می‌شدند و ارباب دم حاضر به اجرای حکم قصاص نیست و مایل است قاتل سال‌ها زندان بماند و شکنجه شود اظهار کرد: در حالی‌ که از نظر حکم شرع یا باید قصاص اجرا شود و یا از زندان با کفالت آزاد شود.

 

 

حجت‌الاسلام رئیسی در این مورد اظهار داشت: این موضوع حل‌ شده و کسی به خاطر قصاص در زندان نمی‌ماند.

 

آیت‌الله مکارم شیرازی درباره زندانیان مهریه گفت: در مورد کسانی که مهریه آن‌ها تقسیط می‌شود سابقاً می‌گفتند تا قسط آخر پرداخت نشود، تمکین زوجه لازم نیست در حالی‌ که گاه ده‌ها سال طول می‌کشید تا قسط آخر پرداخت شود. من عرض کردم از نظر حکم شرع باید با پرداخت قسط اول زوجه تمکین کند. خوشبختانه حکم دادگاه‌ها تغییر پیدا کرده و همین‌گونه عمل می‌شود.

 

وی یادآور شد: جای خوشبختی است که مشکلاتی که سال‌ها به آن می‌اندیشیدیم یکی پس از دیگری در حال برطرف شدن است.

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار