ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

شلیک ۸۲۱ موشک کروز و بالستیک از روسیه به اوکراین

شلیک ۸۲۱ موشک کروز و بالستیک از روسیه به اوکراین وزیر دفاع اوکراین از شلیک صدها موشک و حملات گسترده پهپاد‌های انتحاری روسیه علیه تاسیسات اوکراین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دفاع اوکراین روز شنبه گفت که روسیه تاکنون ۸۲۱ موشک علیه اوکراین شلیک کرده است.

 

به گزارش وبگاه «یورو میدیا پرس»، «آلکسی رزنیکوف» وزیر دفاع اوکراین در دیدار با «بیورن آریلد گرام» وزیر دفاع نروژ گفت: «روسیه از اکتبر ۲۰۲۲ تاکنون ۸۲۱ موشک کروز و بالستیک علیه اوکراین شلیک کرده است.»

 

وی گفت که روسیه در پنج ماه گذشته ۱۵ حمله موشکی گسترده علیه اوکراین انجام داده است.

 

رزنیکوف گفت: «وقتی از حملات گسترده روسیه صحبت می‌کنم، منظورم این است که دشمن علیه ما از موشک‌های کروز و بالستیک و همچنین پهپادها (حدود ۵۰ تا ۹۰ پهپاد در هر حمله) استفاده می‌کند.»

 

وزیر دفاع نروژ نیز به همتای اوکراینی خود گفت که نروژ دو یگان کامل از سامانه‌های دفاع هوایی «ناسامز» را با همکاری آمریکا در اختیار اوکراین قرار می‌دهد.

 

وزیر دفاع اوکراین در ادامه گفت که دفاع هوایی همچنان اولویت اصلی اوکراین است. رزنیکوف اظهار داشت: «گروهی از آژانس تدارکات دفاعی اوکراین با همتایان نروژی خود آموزش خواهند دید. ما به یقین می‌دانیم که ۱۰ موشک ناسامز به این معنی است که ۱۰ موشک روسیه سرنگون می‌شود و ۱۰ واحد ساختمان و زیرساخت غیرنظامی از تخریب محافظت می‌شود.»

 

این گزارش حاکیست، رئیس اطلاعات نظامی لیتوانی گفته که روسیه منابع کافی برای ادامه دادن جنگ در اوکراین را تا دوسال دیگر دارد. «الگیوس پاولاویسیوس» رئیس این سازمان ب گفت: «منابعی که روسیه در حال حاضر دارد، برای ادامه جنگ با شدت کنونی به مدت دو سال کافی است.»

 

این مقام ارشد نظامی لیتوانی در ادامه توضیح داد: « اگر به آنچه روسیه امروز دارد نگاه کنید، مثل ذخیره راهبردی ، تجهیزات، مهمات و تسلیحات می‌تواند با شدت کنونی تا دو سال بجنگد.»

 

در تحولی دیگر، دبیر کل ائتلاف ناتو اعلام کرد که اعضای این ائتلاف کمک‌رسانی به اوکراین برای مقابله با روسیه را ادامه خواهند داد.

 

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در نشست خبری مشترک با «باجرام بیگاژ» رئیس جمهور آلبانی در شهر «بروکسل» در بلژیک گفت که کشورهای عضو ناتو آنچه را که اوکراین برای غلبه به روسیه نیاز دارد در اختیار این کشور قرار خواهند داد.

 

استولتنبرگ اظهار داشت: «ما در مورد جنگ روسیه علیه اوکراین صحبت کردیم. "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه حملات جدید و موجی از حملات موشکی مرگبار را آغاز کرده است. پاسخ ما باید این باشد که به اوکراین آنچه را که برای پیروزی نیاز دارد، ارائه دهیم»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار