جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

مجلس به موضوع مسمومیت دانش‌آموزان ورود می‌کند

مجلس به موضوع مسمومیت دانش‌آموزان ورود می‌کند نماینده قم و سروستان در جلسه علنی امروز نسبت به مسئله مسمومیت دانش‌آموزان در چند شهر واکنش نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 28
کد خبر: ۱۷۴۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه نهم اسفند ماه) قوه مقننه در تذکر شفاهی، گفت: ابتدا تشکر می‌کنم از قالیباف، نایب رئیس و هیئت رئیسه مجلس و کمیسیون بهداشت و درمان که به موضوع مسمومیت دانش‌آموزان دختر قم ورود کرده و هیئتی را جهت رسیدگی اعزام نمودند.

 

وی افزود: معاونت وزیر بهداشت اظهار داشتند که این مسمومیت عمدی بوده است، اگر این صحبت درست باشد باید مسئولان امنیتی و انتظامی این موضوع را پیگیری و با عاملان و مسببین آن برخورد کنند.

 

نماینده قم در مجلس بیان کرد: مردم و حوزه انقلابی قم با هرگونه تحجر و کار خارج از عقل و منطق مخالف بوده بنابراین ضمن اینکه این کار را محکوم می‌کنیم و از این اقدامات برائت می جوییم و از تحصیل دختران حمایت و استقبال می‌کنیم لذا مردم عزیز مطمئن باشند که مجلس پیگیر این موضوع است و قطعا دشمنان ملت ایران نمی توانند از این موضوع سوءاستفاده کنند چرا که ما این اجازه را به آن‌ها نمی دهیم.

 

*15 شهر درگیر مسمومیت دانش‌آموزی شده است

همچنین عبدالعلی رحیمی مظفری نماینده سروستان نیز با اشاره به این اتفاق در جلسه علنی، در تذکری گفت: حدود حداقل 10 تا 15 شهر ما درگیر مسمومیت دانش‌آموزی شده‌ است. از آقای قالیباف خواهش می‌کنم کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس و کمیسیون بهداشت و درمان را مأمور کنید که به این حوزه ورود کند.

 

نمایده سروستان بیان کرد: دشمنان دانش‌آموزان ما را تهدید می‌کنند هرچند همانند سایر اقداماتشان هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند اما مجلس باید به این موضوع ورود کند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار