واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

درخواست کره‌جنوبی برای استفاده از تسلیحات هسته‌ای علیه کره‌شمالی

یک مقام ارشد کره جنوبی خواست تا برای مقابله با اقدامات پیونگ یانگ از تسلیحات هسته‌ای استفاده شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 13
کد خبر: ۱۷۶۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، شهردار سئول در مصاحبه اختصاصی با نشریه رویترز با بیان آنکه کره جنوبی نمی‌تواند خود را به هدف خلع سلاح هسته‌ای محدود کند، استدلال کرد که سئول باید دفاع خود را برای هرگونه اقدامی که ممکن است حتی پیامد بین‌المللی هم داشته باشد آماده کرده و در همین راستا از تسلیحات هسته‌ای در مقابل کره شمالی استفاده کند.

 

او در بخشی از این مصاحبه گفت: «کره شمالی تقریباً در کوچک‌سازی و سبک کردن سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی موفق بوده و حداقل ده‌ها کلاهک را ایمن کرده است. ما به نقطه‌ای رسیده‌ایم که متقاعد کردن مردم با این منطق که باید از تولید سلاح‌های هسته‌ای خودداری کنیم و به هدف خلع سلاح هسته‌ای پایبند باشیم، دشوار است.»

 

شهردار سئول پیشتر هم در ماه فوریه گفته بود: «کره جنوبی باید گزینه سلاح هسته‌ای را در دسترس نگه داشته باشد.»، اما اکنون تاکید بیشتری بر استفاده از این سلاح دارد.

 

شهردار سئول یکی از اعضای با نفوذ حزب محافظه‌کار «یون سوک یول» رئیس‌جمهور کره جنوبی، و یکی از بلندپایه‌ترین مقاماتی است که فعالانه از برنامه تسلیحات هسته‌ای کره جنوبی حمایت می‌کند. او به عنوان یکی از نامزد‌های احتمالی ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۷ شناخته می‌شود.

 

روز گذشته منابع خبری اعلام کردند که واشنگتن و سئول همکاری‌های دفاعی خود را در مواجهه با تهدیدات نظامی و هسته‌ای فزاینده کره شمالی افزایش داده‌اند و رزمایش آمریکا و کره جنوبی که سپر آزادی نام دارد، قرار است از امروز (دوشنبه) به مدت حداقل ۱۰ روز ادامه داشته باشد. پیونگ یانگ هشدار داد که این رزمایش‌ها می‌تواند به عنوان «اعلان جنگ» تلقی شود.

 

سال گذشته کره شمالی خود را یک قدرت هسته‌ای بازگشت ناپذیر اعلام کرد و تعداد بی‌سابقه‌ای موشک شلیک کرد. هفته گذشته نیز کیم جونگ اون رهبر این کشور به ارتش دستور داد تا رزمایش‌های خود را تشدید کنند تا برای یک جنگ واقعی آماده شوند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر